Robert Lewandowski en primer pla amb l'escut del Napoli al costat
FUTBOL

L'adeu que ha despertat Robert Lewandowski també acosta un fitxatge del Nàpols

Les xifres del davanter polonès s'han vist millorades des de la marxa del tècnic culer, que pot provocar que un nou jugador arribi al vestidor

La decisió de Xavi Hernández de sortir del Barça hauria revolucionat el vestidor culer. Des que el català decidís posar fi al seu camí com a míster del Barça, la plantilla ha aconseguit obtenir 10 dels 12 punts possibles. El míster ha aconseguit transcendir amb el seu missatge i revitalitzar un equip que semblava adormit.

Des que Xavi Hernández va decidir posar fi a la seva etapa com a culer, Robert Lewandowski ha tornat al camí del gol. El davanter polonès acumula quatre gols en els darrers tres partits. Tenint en compte d'on venia el veterà, les seves xifres golejadores han millorat notablement.

Durant gran part de la temporada, el focus mediàtic ha estat posat en Robert Lewandowski. El polonès no ha ofert el nivell esperat i les seves xifres golejadores estan molt per sota de les expectatives. Tot i això, en les últimes setmanes, ha millorat les seves prestacions i les seves xifres s'han acostat al que s'esperava.

Roberto De Zerbi, el millor posicionat per dirigir el Barça el curs que ve

La marxa de Xavi Hernández, a més de la resurrecció de diversos jugadors, pot provocar l'arribada de nous fitxatges al club culer. Els darrers dies, s'ha rumorejat que Roberto De Zerbi sembla ser el millor posicionat per arribar a la banqueta del Barça la temporada que ve. Si es produeix l'arribada de l'italià, tindria com a prioritat la incorporació de Khvicha Kvaratskhelia.

El davanter georgià seria una petició expressa de l'italià com a condició per dirigir la banqueta del Barça la temporada que ve. Malgrat no estar fent una gran temporada, manté un bon estatus internacional. La mala temporada que està encaixant el Nàpols podria provocar que Khvitxa Kvaratskhelia demani sortir el pròxim estiu.

Khvicha Kvaratskhelia podia arribar al Barça per 60 o 70 milions d'euros

En cas que l'equip italià no es classifiqui per a competicions europees, podria provocar una rebaixa a les pretensions pel davanter georgià. Inicialment, el Nàpols volia obtenir prop de 100 milions d'euros per la venda de Khvitxa Kvaratskhelia. Tot i això, la no classificació en competició europea podria rebaixar substancialment aquestes xifres. L'acord es podria tancar al voltant dels 60 o 70 milions d'euros, xifres més d'acord amb la situació econòmica del Barça.

La sortida de Xavi Hernández pot augurar un futur molt esperançador per al Barça. La recuperació del millor davanter de la plantilla i, a més, l'arribada d'un nou míster i un davanter amb unes capacitats futbolístiques molt bones.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: