Héctor Fort i Jorge Mendes en primer pla amb un mur al fons
FUTBOL

El fitxatge de Jorge Mendes fastigueja Héctor Fort només renovar amb el Barça

El representant treballa per complir els desitjos d'un dels seus jugadors, que podria perjudicar el jugador del planter

El FC Barcelona ha anunciat la renovació del contracte del jove lateral Héctor Fort, que es compromet amb el club blaugrana fins a 2029. Tot i que l'acord s'ha anunciat formalment fins al 30 de juny de 2026, aquesta limitació és només una qüestió legal, ja que el del planter encara és menor d'edat. El jove farà 18 anys el pròxim 2 d'agost, moment en què s'oficialitzarà l'enllaç de llarga durada fins a 2029.

Amb aquesta ampliació, el Barça continua assegurant-se el futur esportiu de les seves promeses. Després de la renovació recent de Pau Cubarsí, ara és el torn d'Héctor Fort, que ha demostrat un gran nivell quan ha tingut l'oportunitat de jugar. La directiva del Barça té molta fe en el jove jugador, confiant en la seva capacitat per contribuir al primer equip.

El rol d'Héctor Fort depèn de Jorge Mendes

Héctor Fort ha impressionat en cada oportunitat que ha tingut, cosa que ha portat la directiva a assegurar la seva continuïtat al club. El seu exercici ha estat consistent, mostrant maduresa i talent en cada aparició. Tot i això, malgrat la confiança dipositada en el del planter, el Barça continua considerant unes altres opcions després de parlar amb Jorge Mendes.

Els rumors recents indiquen que Joan Laporta encara està interessat en la incorporació permanent de Joao Cancelo. El jugador portuguès, que tornarà al Manchester City, no compta en els plans de Pep Guardiola i ha manifestat el seu desig de continuar al Barça. Jorge Mendes, el seu representant, manté una bona relació amb el president culer, cosa que podria facilitar l'arribada del portuguès al club català.

Héctor Fort podria ser el perjudicat del fitxatge de Joao Cancelo

La incorporació de Joao Cancelo podria tenir un impacte significatiu a les oportunitats de joc d'Héctor Fort. Malgrat la confiança mostrada per la directiva en el jove lateral, el portuguès, amb la seva experiència i versatilitat, sumaria més minuts que l'espanyol.

Així i tot, la renovació d'Héctor Fort fins a 2029 demostra el compromís del Barça amb el desenvolupament dels seus jugadors del planter. El club reconeix el seu potencial i confia en la capacitat per convertir-se en una peça important en el futur. La directiva valora el seu talent i vol assegurar-se que tingui l'oportunitat de créixer i desenvolupar-se en l'entorn del primer equip.

Encara que la possible arribada de Joao Cancelo podria reduir els seus minuts al camp, la confiança del club en Héctor Fort és evident. El jove lateral tindrà l'oportunitat d'aprendre i competir en un entorn d'alta exigència, amb l'esperança de consolidar-se com un jugador clau en el futur del FC Barcelona.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: