Dani Olmo davant un micròfon sobre un fons de color blaugrana
FUTBOL

Dani Olmo, el Barça i 4 equips més volen el fitxatge: lluita a contrarellotge

L'espanyol sembla estar a la llista d'objectius del club culer, però també a la d'altres clubs europeus

La directiva del Barça sembla tenir com a objectiu fer diverses incorporacions per a l'estiu que ve. Amb l'arribada de Hansi Flick també s'espera que arribin nous reforços que permetin lluitar per títols.

En aquest sentit, Joan Laporta ha posat la mirada en Dani Olmo com una de les prioritats principals per reforçar la línia ofensiva del Barça. Ha identificat l'espanyol del RB Leipzig com un objectiu clau a causa de les seves actuacions destacades a la Bundesliga.

Dani Olmo desperta interès en diversos clubs europeus

Dani Olmo ha estat un nom recurrent a l'agenda del Barça des de ja fa diverses temporades. Ha demostrat ser un jugador versàtil, amb capacitat per jugar a diverses posicions ofensives amb habilitat per crear oportunitats de gol. Malgrat l'interès de diversos grans clubs d'Europa, el Barça ha continuat monitorant la seva progressió i ha considerat moltes vegades la possibilitat del seu fitxatge.

Dani Olmo amb el Red Bull Leipzig

El jugador, per la seva banda, sempre s'ha mostrat molt feliç durant la seva estada al RB Leipzig. Tot i això, Dani Olmo ha deixat clar que li agradaria explorar nous reptes en la seva carrera professional, cosa que obre una finestra d'oportunitat per al Barça i altres interessats. L'estiu passat, l'espanyol va renovar el contracte amb el RB Leipzig fins a 2027, però va incloure una clàusula de rescissió de 60 milions, específicament dissenyada per facilitar una possible sortida.

Bayern de Múnic, Liverpool, Manchester United i Manchester City s'uneixen a l'interès del Barça per Dani Olmo

Aquesta clàusula, però, té data de caducitat. El Barça haurà d'actuar abans del 15 de juliol si vol aprofitar aquesta opció i adquirir Dani Olmo pel preu estipulat.

Després d'aquesta data, la clàusula caducarà i qualsevol club interessat haurà de negociar directament amb el RB Leipzig. Un escenari que podria inflar significativament el preu del jugador a causa de la competència d'altres grans equips europeus.

Entre els clubs que han mostrat interès en Dani Olmo hi ha gegants com el Bayern de Múnic, Liverpool, Manchester United i Manchester City. Aquests equips, amb més capacitat financera que el Barça, podrien entrar en una licitació per l'espanyol, la qual cosa complicaria encara més la situació per al club català. L'actual situació econòmica del Barça, que continua sent fràgil, els posa en desavantatge davant d'aquests rivals poderosos.

La directiva creu que Dani Olmo pot encaixar perfectament en el sistema de joc del Barça i aportar qualitat a la línia ofensiva. No obstant això, la competència és ferotge i el marge de maniobra, estret. Si el Barça es vol assegurar els serveis de Dani Olmo, haurà d'actuar amb rapidesa abans del 15 de juliol.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: