Muntatge de Rober Lewandoski amb escut de la Reial Societat
FUTBOL

Un ex de la Reial Societat, el fitxatge favorit per jubilar Robert Lewandowski

Joan Laporta i la junta directiva preparen l'arribada d'un davanter conegut pels aficionats de LaLiga

Joan Laporta té clar que, de cara al pròxim mercat d'estiu, ha de fer una gran operació. Sembla que l'objectiu que té la junta directiva és millorar la faceta ofensiva de la plantilla i això implica fer una incorporació d'un davanter de talla mundial. Per això, primer el club hauria de donar sortida a Robert Lewandowski, atès que la situació econòmica de l'entitat no permet fer un gran desemborsament si no es produeix primer una venda important.

Des de ja fa uns quants mesos, diversos mitjans saudites informen que hi ha clubs de la península aràbiga que estan interessats a aconseguir la contractació del veterà davanter polonès. Davant el mal rendiment que està oferint Robert Lewandowski, a la junta directiva no s'oposarien a la marxa, sinó tot al contrari. Diversos membres de la secretària tècnica culer veuen necessària la sortida de l'ariet experimentat perquè l'economia del club pugui continuar sent sostenible.

Robert Lewandowski, sentenciat

Atès que el rendiment de Robert Lewandowski ha caigut en comparació a la temporada passada, Xavi Hernández hauria demanat l'arribada d'un jugador que garanteixi gols. Joan Laporta, conscient de la manca d'efectivitat que té l'equip, sembla que està disposat a aconseguir la contractació d'un davanter per a la plantilla. Si bé és cert que el club acaba d'incorporar Vitor Roque, el brasiler acaba d'arribar a això suposa que necessita un temps d'adaptació i que no se li pot exigir des del dia de la seva arribada.

Davant d'això, des de la premsa britànica informen que Joan Laporta hauria posat el seu objectiu a Alexander Isak. L'exjugador de la Reial Societat, abans que partís cap a Anglaterra, ja agradava al club culer, però, davant l'alt preu que demanava el club txuri-urdin, el seu fitxatge era impossible. Tot i que la situació econòmica del Barça no ha millorat gaire, la possible sortida de Robert Lewandowski faria possible que el seu fitxatge es pogués cometre.

Alexander Isak, un dels candidats a suplir Robert Lewandowski

Joan Laporta, per deixar sortir el davanter polonès, demanaria un alt preu de traspàs. No només amb això, el Barça també alliberaria una gran quantitat de massa salarial, ja que Robert Lewandowski és un dels jugadors que té un salari més alt de tota la plantilla. Amb això, el club generaria uns ingressos, que podrien permetre abordar l'elevat cost de traspàs que demana el Newcastle per deixar sortir Alexander Isak.

El suec de 24 anys està quallant una gran temporada a la Premier League, consolidant-se com a referència ofensiva de l'equip del nord d'Anglaterra. En 22 partits disputats suma 13 gols en un total de 1519 partits. Els seus registres numèrics han estat suficients perquè Joan Laporta s'hi hagi fixat per ser el possible substitut de Robert Lewandowski, encara que sembla que hi ha més candidats a l'agenda culer.