Primer pla de Xavi Hernández somrient i mirant càmera
FUTBOL

Xavi Hernández rep 2 grans notícies a l'entrenament d'avui

Xavi va recuperant efectius després d'una etapa de molts lesionats

El FC Barcelona ha tornat a la feina aquest mateix matí en un entrenament conjunt amb el Barça Atlètic. Els deXavi Hernández han completat una sessió relativament suau i el tècnic de Terrasa ha pogut rebre amb els braços oberts a Lamine Yamal i Alejandro Balde . Tots dos ja estan pràcticament recuperats i avui han realitzat part del treball amb el grup.

Lamine Yamal es va lesionar al flexor del maluc esquerre durant últim partit de lliga tal com va informar el FC Barcelona a les seves xarxes socials. Va viatjar amb la Selecció Espanyola, però les molèsties no van cessar i va haver de tornar a casa abans d'hora. Una situació completament diferent de la d'Alejandro Balde, que va caure lesionat, precisament, en el primer partit de La Roja contra Escòcia. Tot i això, avui han tornat als entrenaments per a alegria de Xavi Hernández.

Alejandro Balde i Lamine Yamal, llestos per a El Clàssic

Xavi Hernández segur que haurà celebrat el retorn de Lamine Yamal amb magnificència. Amb Lewandowski i Raphinha al dic sec, la presència de la jove perla del FC Barcelona sembla imprescindible. De fet, aquest diumenge el Barça rep l'Athletic Club i el '27' podria ser de la partida, tot i que això dependrà de Xavi.

L'entrenador ha de decidir si apostar per Lamine Yamal d'inici i córrer el risc que es torni a lesionar o, per contra, donar-li més temps perquè descansi. És evident que el FC Barcelona necessita la seva joia com el menjar davant de tantes baixes, però Xavi Hernández no ho pot arriscar tot un parell de setmanes abans d'El Clásico. Per tant, no seria desgavellat pensar que el '27' comenci a la banqueta i aparegui només en cas de necessitat pensant en el Reial Madrid.

D'altra banda, Alejandro Balde sí que té reemplaçament i el més probable és que descansi davant els d'Ernesto Valverde. El lateral podria donar l'alternativa a un Marcos Alonso que està pràcticament desaparegut i reservar-se per a El Clásico, però Xavi Hernández és el que ha de prendre la decisió final.

Sigui com sigui, el que és clar és que les recuperacions d'Alejandro Balde i de Lamine Yamal són un alleujament per al FC Barcelona. De Jong, Lewandowski, Kounde, Pedri i Raphinha segueixen a la infermeria i la situació no millorarà a curt termini. Xavi Hernández ho sap i per això segur que s'ha alegrat molt al veure el '27' i el '3' completar part de l'entrenament amb tot el grup.