Xavi Hernández amb rostre seriós mirant de reüll Joan Laporta, que riu
FUTBOL

El FC Barcelona ofereix feina a Linkedin: l'oferta que s'ha tornat viral

El club proposa una feina i es fa viral a les xarxes socials

A les darreres hores, el FC Barcelona ha publicat una sol·licitud d'ocupació en un lloc web de recerca de feina, a la recerca d'un preparador físic per unir-se al personal del club. Aquesta acció ha cridat l'atenció a les xarxes socials, ja que no és comú que un club de la magnitud del Barça realitzi aquest tipus d'accions.

L'oferta de treball encara està disponible a la pàgina de LinkedIn del club, malgrat que encara no s'ha especificat per a quina àrea esportiva s'hi destina. Tot i que des de dins del club s'informa que la preposició no està relacionada amb el primer equip de futbol masculí, les especulacions a les xarxes socials no han cessat.

El FC Barcelona busca un preparador físic a Linkedin

Les últimes temporades, la plantilla de Xavi Hernández ha experimentat múltiples baixes a causa de problemes musculars. Per tant, els aficionats culers a les xarxes socials especulen sobre la possibilitat d'un canvi al cos tècnic de preparadors físics del primer equip del Barça.

Actualment, la plantilla de Xavi Hernández es troba amb set titulars lesionats. En només tres mesos des de l'inici de la temporada, jugadors com Koundé, Baldé, Pedri, De Jong, Raphinha, Lewandowski i Lamine Yamal han patit lesions. El més probable és que molts d'aquests jugadors no estiguin disponibles per enfrontar l'Athletic Club el pròxim diumenge 22 d'octubre.

Els problemes musculars debiliten la plantilla de Xavi Hernández

És normal que apareguin problemes físics a mesura que avança la temporada a causa de l'acumulació de partits en un període de temps curt. Tot i això, el que no és normal és que en tan poc temps hagi patit lesions un nombre tan significatiu de membres de la plantilla. A la campanya anterior, l'equip pràcticament va experimentar una situació similar, cosa que va afectar el seu exercici en la fase de grups de la UEFA Champions League.

Donades les constants lesions que pateix la plantilla, els seguidors culers especulen que el FC Barcelona podria considerar canvis al cos tècnic del primer equip. Tot i això, la publicació a LinkedIn és per a la incorporació d'un sol membre.