Joan Laporta mirant el cel amb l'escut de l'Almeria darrere i una imatge del Camp Nou

FUTBOL

El FC Barcelona torna a interessar-se en el cuer de LaLiga per un fitxatge de 20 M€

Els catalans necessiten urgentment el substitut de Sergio Busquets i podrien haver trobat la persona indicada

Des de la lesió de Gavi, el FC Barcelona s'ha vist en problemes al centre del camp. El migcampista era una de les peces clau de l'equip pel seu joc i caràcter, que no passa desapercebut. Ara, amb ell fora, l'equip necessita cobrir la seva absència; una cosa que no és gens fàcil.

Malauradament, la resta de migcampistes tampoc no acaben de sentir-se còmodes i el club no passa pel seu millor moment. Últimament, són els joves com Lamine Yamal, Pau Cubarsí o Fermín López els que es tiren l'equip a l'esquena. Tot això podria canviar amb l'arribada de Dion Lopy, el jove centrecampista de l'Almeria.

Dion Lopy podria ser la solució

Fa temps que el FC Barcelona està buscant un centrecampista que pugui encaixar a l'equip i que sigui factible econòmicament. Com bé se sap, l'entitat no passa per un bon moment econòmic i han d'anar amb molt de compte. Un pas en fals a l'hora de fitxar podria deixar l'equip a la ruïna total, per la qual cosa han d'anar amb seguretat.

Dion Lopy va arribar a l'Almeria directament des de la lliga francesa per 6,5 milions i va ser molt qüestionat. Se'l titllava de novell i dubtaven de les seves capacitats, especialment per la manca de comprensió de l'idioma del nostre país. Aquesta imatge es va dissipar a poc a poc, va aconseguir guanyar-se l'afecte de tota l'afició i va ser el migcampista que més pilotes recupera de l'equip.

Dion Lopy - Welcome to Barcelona? 2024 - Skills, Passes & Tackles | HD

Els andalusos ja van rebre una oferta de 15 milions procedent del SC Friburg, equip de la Bundesliga. Encara que haurien tret més del doble, els espanyols van rebutjar l'oferta perquè confien en el nivell de Dion Lopy.

El Barça podria apostar pel jugador de l'Almeria

L'Almeria va rebutjar l'oferta dels alemanys perquè creuen en el seu jugador i que el seu valor incrementarà. El FC Barcelona, possiblement, podria fer front a aquest fitxatge; és un preu assequible i el jugador ja coneix LaLiga. La situació dels andalusos podria afavorir els catalans: van darrers i el descens podria ser la seva condemna.

Dion Lopy podria ser el substitut de Busquets que tant somia el FC Barcelona. Seria possible que Joan Laporta llanci una oferta al pròxim mercat de fitxatges d'estiu. Malgrat tenir un valor de mercat de 6 milions, sabem que per menys de 20 no el deixaran marxar.

I és que Dion Lopy està causant sensació a Europa i l'Almeria ja ha rebut alguna oferta, però ha estat rebutjada. Els 15 milions d'euros oferts pel Friburg no van ser suficients i el Barça haurà d'apostar amb força si vol el seu fitxatge. El conjunt andalús no té necessitat de vendre i Lopy és un dels millors, de manera que esperaran a l'estiu perquè la licitació augmenti i puguin treure més benefici.