Xavi Hernández al costat de Pep Guardiola, pensatiu
FUTBOL

Pep Guardiola i Xavi Hernández comparteixen rival: Barça i City volen el mateix tècnic

El Manchester City estaria interessat en el tècnic revelació de La Lliga, però el Barça també

El FC Barcelona continua apostant per Xavi Hernández per a un projecte a llarg termini. El tècnic espanyol no ho està fent del tot malament en aquest començament de temporada, malgrat la recent derrota contra el Reial Madrid a El Clásico.

Tot i això, el FC Barcelona mai deixa res per fet tenint en compte com de volàtil és el bon estat d'ànim en un esport com el futbol. En aquest sentit, el conjunt blaugrana podria estudiar com a possible substitut de Xavi Hernández l'entrenador madrileny del Girona FC, Míchel Sánchez.

El tècnic actualment es troba líder a la Lliga amb un Girona FC que poc ha de dir en termes de finançament i de plantilla, però que està demostrant com es poden collir bons resultats sense una cosa ni l'altra. D'aquesta manera, les mirades de clubs com el FC Barcelona cap al seu tècnic no són estranyes. A més, no és l'únic gran club interessat en el madrileny, ja que el Manchester City també hauria posat l'ull en un Míchel que podria ser un substitut perfecte per a Pep Guardiola.

Míchel Sánchez, un tècnic modest de Champions

El tècnic madrileny està portant el Girona FC al capdamunt de la classificació a La Lliga, cosa que fa que molts clubs d'Europa puguin fixar-s'hi. En aquest cas, un dels candidats podria ser el Manchester City si Pep Guardiola decidís no renovar el final de temporada. En aquest sentit, El periodista de La Ser Catalunya, Sique Rodríguez, va deixar clar que en una entrevista al director executiu del Manchester City, Ferran Soriano, va dir que “Míchel era un entrenador molt, molt valorat dins del grup City”.

D'aquesta manera, un "no" al juny de Pep Guardiola podria portar Míchel a un dels clubs referència de la Premier League i, actualment, a un dels vestidors més en forma d'Europa. Tot i això, el FC Barcelona, tampoc li treu ull al madrileny, tenint en compte la seva proximitat en estar entrenant un club català. A més, els números de Míchel estan resultant ser molt millors que els de Xavi Hernández en aquest inici de temporada.

El FC Barcelona obligat a reaccionar

Fa unes quantes setmanes es va conèixer la notícia que Joan Laporta va ser imputat amb una multa de 500.000 euros. Aquest fet, evidencia una vegada més la situació financera tan dramàtica que assola un FC Barcelona obligat a aconseguir títols aquesta temporada.

D'aquesta manera, no seria estrany que el conjunt blaugrana decideixi prescindir de Xavi Hernández per poder comptar amb un tècnic que pugui fer un vestidor modest un vestidor de Champions. Aquest tècnic podria ser Míchel, un entrenador que segur que no seria més costós que la llegenda blaugrana.