Els jugadors del FC Barcelona contra el Xakhtar
FUTBOL

Notes del Barça - Xakhtar: Fermín López excel·lent; Marcos Alonso, i un altre, suspensos

El partit ha deixat diversos protagonistes destacats

El FC Barcelona ha aconseguit imposar-se al Xakhtar Donetsk per 2 a 1 en un partit que s'ha complicat per moments. Els de Xavi Hernández han començat dominant a la primera meitat i han marxat amb avantatge al descans. Primer Fermín López i després Ferran Torres s'han encarregat de marcar els gols, però els ucraïnesos s'han encarregat de posar picant a la recta final amb el gol de Sudakov.

Tot i això, malgrat l'ajustat del marcador, tres futbolistes del FC Barcelona que han destacat per sobre de la resta i un ha quedat retratat. I és que el trident ofensiu format per Fermín López, Lamine Yamal i Ferran Torres ha demostrat estar a l'altura, mentre que el paper d'Oriol Romeu continua deixant dubtes.

Les notes del Barça

Ter Stegen (6): L'alemany amb prou feines ha intervingut. La primera ocasió clara que va tenir l'equip ucraïnès, van anotar. El porter tampoc no va poder fer gaire per evitar-ho. Contundent amb la pilota als peus, fallant només una passada.

Joao Cancelo (7): El lusità ha estat molt bé en la faceta ofensiva, oferint sempre als seus companys possibilitat de passi. A la primera part va tenir una ocasió molt clara en què va poder anotar. Tot i això, el gol del Xakhtar ha vingut per la seva banda.

Ronald Araújo (6): El defensor ha estat molt solvent en les accions defensives, demostrant el seu poder físic.

Íñigo Martínez (6): El basc tornava a la titularitat, però no ha demostrat estar tan encertat com l'altre dia davant de l'Athletic.

Marcos Alonso (3): Intranscendent en el joc. Als 70 minuts que ha jugat ha perdut fins a 11 vegades la pilota.

Oriol Romeu (4): Necessari per a Xavi Hernández, però al d'Ulldecona se li ha tornat a notar la falta del seu millor soci, De Jong. Ha quedat assenyalat al gol del Xakhtar.

Gündogan (7): Encertat. Se'l nota que ja s'està acostumant a les exigències de Xavi.

Fermín López (10): El millor jugador del partit. Una genialitat convertida en gol.

Ferran Torres (9): El valencià torna a trobar-se amb el gol. Participatiu i amb ganes de demostrar que mereix estar davant del Reial Madrid.

Joao Félix (7): Bon partit del lusità, que va buscar el seu gol, però no el va trobar. Es va retirar amb molèsties.

Lamine Yamal (9): El jugador ha mostrat estar molt participatiu i amb ganes d'anotar, però no ha aconseguit anotar.

Alejandro Baldé (6): Va sortir de la banqueta i va agafar ritme per a 'El Clásico'.

Marc Guiu (5): Toco diverses vegades la pilota, però sense causar gaire mal a l'equip rival.

Christensen (5): Va sortir al terreny de joc, però gairebé no va tenir incidència.

Marc Casadó (5): Va sortir al terreny de joc, però gairebé no va tenir incidència.

El FC Barcelona torna al camí de la victòria i pràcticament segella el seu pas a la següent ronda. El pròxim 7 de novembre viatjarà a Alemanya per enfrontar-se de nou al Xakhtar Donetsk.