Muntatge Koundé amb Pau Cubarsí de fons
FUTBOL

El central que té preparat el Barça per si se'n va Jules Koundé

El FC Barcelona es cobreix les espatlles davant d'una possible sortida del francès

De moment, el Barça té ben coberta les posicions de centrals. Xavi Hernández compta amb quatre jugadors molt experimentats a la posició i tots són del seu gust. Tot i això, no fa gaire, aquesta demarcació ha estat un niu de problemes per als entrenadors culers com per a la junta directiva.

El mateix Xavi Hernández va demanar a la directiva de Joan Laporta diversos fitxatges el primer estiu al càrrec de la banqueta. Un va ser Jules Koundé, pel qual el FC Barcelona va pagar prop de 50 milions d'euros al Sevilla. El francès, la primera temporada, va partir pràcticament com a lateral dret davant la falta d'efectius en aquesta posició. Tot i això, en la seva segona temporada, ja ocupa la seva posició natural i el seu rendiment està sent molt bo.

Una possible marxa de Jules Koundé podria solucionar els problemes econòmics del FC Barcelona

Jules Koundé s'ha tornat un pilar a la defensa de Xavi Hernández . El francès, que ja ocupa la seva posició natural, ha elevat el rendiment respecte a la temporada passada. Tot i això, pot ser que el gal no estigui tota la seva carrera professional al Barça i la junta directiva podria intentar cobrir aquesta posició per si el defensor de 24 anys abandona la disciplina culer.

Koundé és un dels actius més importants del FC Barcelona. Una possible venda del jugador podria intentar afavorir l'economia culer, que ara com ara està en mínims històrics. Donada aquesta possible situació, la directiva estaria pendent de millorar aquesta demarcació, però la millor opció ja la tenen a casa.

Pau Cubarsí, el futur del FC Barcelona

Pau Cubarsí està destinat a formar part de la primera plantilla tard o d'hora. La projecció del jove és molt alta i el futur és molt prometedor. Tot i ser un noi de 16 anys, el defensor ja disputa partits amb el Barça Atlètic.

Pau Cubarsí podria arribar a la plantilla del primer equip un cop algun dels membres de l'actual equip surti del club. Fins aleshores resultaria molt complicat que es pugui assentar a la dinàmica amb Xavi Hernández. Tot i que el tècnic confia molt en els actuals centrals, el jove podria debutar properament.

Pau Cubarsí és el futur del FC Barcelona. Els informes que manegen els observadors de les categories inferiors del Barça, el cataloguen com “el millor central passat per La Masia”. Davant d'una possible marxa de Koundé, la junta directiva ja sembla tenir coberta aquesta posició i el millor per als interessos del club, a cost zero.