Imatge de Joao Félix capcot durant el partit de Champions contra el Xaktar per una possible lesió

FUTBOL

Joao Félix es retira lesionat a 72 hores del Clàssic: què diu el FC Barcelona

Joao Félix ha marxat del terreny de joc amb molèsties i El Clàssic és a tocar de la cantonada

El FC Barcelona ha aconseguit imposar-se per 2 a 1 el Xakhtar Donetsk en un partit dens. A la primera meitat, els de Xavi Hernández han imposat el seu ritme i se n'han anat dos a zero al descans, però a la segona part tot han estat problemes. més quan Joao Fèlix s'ha retirat lesionat.

Per començar, els ucraïnesos han creat molt més perill que els primers 45 minuts i Sudakov ha retallat distàncies al minut 62. Però, sens dubte, la pitjor notícia per al FC Barcelona ha estat la possible lesió de Joao Félix. L'astre portuguès ha marxat del terreny de joc al minut 75 després de notar unes molèsties que no li han permès acabar el matx. Semblava que podia perillar la seva presència a El Clàssic, que es disputa aquest mateix dissabte.

Joao Félix, un altre problema per a Xavi Hernández?

Joao Félix estava sent del millor del FC Barcelona, però semblava que la seva presència dissabte penjava d'un fik. Avui ha jugat un partit notable i la seva presència contra el Reial Madrid era gairebé segura, ja que Xavi té nombroses baixes. Raphinha arribarà just si arriba i Lewandowski més del mateix, per la qual cosa el '14' semblava imprescindible.

Tot i això, Joao Félix ha hagut de marxar lesionat després de notar unes molèsties físiques a la cama dreta. La cara de Xavi Hernández en aquell instant ha estat un poema, ja que no es pot imaginar tenir més mala sort. Al seu lloc ha entrat Marc Guiu, que l'altre dia va salvar el FC Barcelona i que podria jugar El Clásico.

Com es troba Joao Félix?

En un primer moment, les informacions no estaven gens clares, ja que Joao Félix ha aguantat una estona sobre el camp amb molèsties, cosa que descarta una cosa realment seriosa. Això sí, a només 72 hores per a El Clásico, qualsevol petita molesta pot ser determinant.

Precisament per això, el periodista Toni Juanmartí ha volgut tranquil·litzar l'afició del FC Barcelona. En concret, ha assegurat que arribarà a El Clásico, ja que estima que el temps de baixa és d'un a dos dies, ja que només ha patit un cop.

A més. el mateix jugador acaba de publicar un missatge assegurador que es troba bé, que només ha estat un cop. Joao Félix avisa: "recuperar i preparar el proper partit".

Evidentment, encara que Joao Félix arribi just al Clàssic, Xavi Hernández voldrà comptar amb ell i és probable que si es troba en òptim estat, és probable que sigui titular. Les baixes a la plantilla fan que el tècnic es vegi pràcticament obligat a haver d'alinear el portuguès.