Muntatge Joan Laporta amb escut Liverpool
FUTBOL

Joan Laporta no s'amaga i truca a Liverpool per parlar d'un fitxatge especial

El president del FC Barcelona comença els preparatius per a la temporada que ve amb una trucada clau

El FC Barcelona no està tenint una bona primera meitat de temporada, especialment així es veuen reflectits els darrers partits. En aquest sentit, el president del conjunt blaugrana, Joan Laporta, i la seva directiva, estarien des d'aquest moment planificant el pròxim curs de cara a un possible desastre a final de temporada.

D'aquesta manera, un dels candidats a liderar el vestidor culer seria el tècnic del Liverpool, Jürgen Kloop. L'alemany hauria establert converses amb Joan Laporta perquè, en cas que Xavi Hernández no faci una bona temporada en l'àmbit de títols, pugui deixar la banqueta vermella per recalar a Barcelona.

La confiança de la directiva que Xavi Hernández ha ratificat moltes vegades en roda de premsa estaria novament en dubte. Una directiva que podria fer fora el tècnic a final de temporada si la situació no millora.

Un altre cop a Xavi Hernández

Per acabar-ho d'adobar la foto que es va publicar de Joan Laporta amb Rafa Márquez, tècnic del filial del FC Barcelona i candidat a la banqueta blaugrana, les converses amb l'alemany podrien dinamitar la relació entre Xavi Hernández i Joan Laporta.

En aquest sentit, sembla que la confiança dipositada per part del president blaugrana en el seu tècnic es tractaria d'una cortina de fum per desviar les mirades del veritable pla del FC Barcelona a llarg termini.

D'aquesta manera, Xavi Hernández hauria de plantejar-se el seu futur de cara a la temporada que ve si no arriba a aconseguir títols.

Jürgen Kloop, passat i present del Liverpool

L'entrenador del Liverpool ja va rebre l'interès blaugrana la temporada passada. Quan Ronald Koeman havia de ser destituït, dins de la cúpula del FC Barcelona es va meditar molt seriosament que el tècnic alemany recalés al Camp Nou de cara a la següent campanya. Tot i això, finalment no es va concretar aquest acostament.

Xavi Hernández mirant a càmera amb Jürgen Klopp al fons pensatiu
Jürgen Kloop podria ser el substitut de Xavi Hernández al FC Barcelona | Europa Press

Després de diverses converses entre el tècnic del Liverpool i Joan Laporta, cap dels dos semblava arribar a un acord concret, per la qual cosa Jürgen Klopp va continuar liderant el Liverpool i Joan Laporta va haver d'anar a Xavi per liderar un “nou Barça”.

D'aquesta manera, es torna a confirmar que Joan Laporta no tenia Xavi Hernández com a primera opció. Un fet que podria explicar els continus desaires que hi ha hagut per part del president blaugrana al llarg de la setmana. Una situació que complica més la progressió d'un FC Barcelona cada cop més a l'entredit.