Dani Carvajal mira de reüll Carlo Ancelotti
FUTBOL

Dani Carvajal no es mossega la llengua i parla sobre el futur de Carlo Ancelotti

Dani Carvajal ha deixat veure el seu bon estat de forma personal i també a nivell col·lectiu amb el Reial Madrid a totes les competicions

Dani Carvajal està mostrant un nivell que pocs podien imaginar. L'any passat semblava que seria el del seu declivi definitiu, però aquest any ha ressorgit de les cendres. Actualment, és el motor del Reial Madrid i sembla que encara té corda per a una bona estona.

Carlo Ancelotti està confiant cegament al seu lateral titular i això es nota. Dani Carvajal ja ha estat capaç de marcar un parell de gols des de començament de temporada i no es posa sostre. És més, fins i tot ell mateix reconeix que està jugant molt bé i així ho ha volgut explicar en roda de premsa, on ha deixat un titular sobre el seu entrenador i el seu futur.

Dani Carvajal, sempre sincer

Dani Carvajal va aparèixer davant els mitjans a la prèvia del duel de Champions que enfronta el Reial Madrid i Nàpols per tractar diversos temes. Sempre sincer com acostuma a mostrar-se, el lateral blanc va tractar molts temes i va dir alguna cosa sobre Carlo Ancelotti que no va passar desapercebut. Això sí, també va comentar altres temes d'interès com el calendari o el seu estat físic.

Dani Carvajal arribant a la sala de premsa per atendre els mitjans
Dani Carvajal atén els mitjans | Europa Press

“Per estadístiques ofensives estic aportant molt a l'equip, però sobretot a nivell de confiança i rendiment em trobo molt bé”, ha manifestat per començar. El jugador del Reial Madrid va atendre els mitjans i va deixar caure el seu bon estat de manera tant a nivell individual com col·lectiu.

Però a més, Dani Carvajal també va parlar del Reial Madrid i del calendari: “Que hi hagi tantes lesions no és casualitat. L'exigència és molt alta i és complicat estar al 100% cada 3 dies. Els jugadors som els que tenim la decisió final, però no tots tenen tants partits”, va explicar.

Dani Carvajal, encantat amb Carlo Ancelotti

Tot i això, el més destacat de la compareixença de Dani Carvajal davant els mitjans va ser la seva postura amb Carlo Ancelotti. El tècnic del Reial Madrid sona amb força per dirigir la Selecció Brasilera a partir del juny del 2024, però el '2' té clar el que ha de fer el club.

"Jo el renovaria demà mateix. Pocs ho poden fer millor que Carlo Ancelotti. El cap del míster és el que roda si no es guanya res, però això és així. No és un risc, tots sabem el nivell que pot aportar a l'equip", va dir sense mossegar-se la llengua Dani Carvajal sobre el seu amic i entrenador.

I a més, per justificar la seva petició, el lateral dret va assegurar que "No para de reinventar-se, aportar experiència i aquí es veu el bon rendiment que està donant al Madrid. Per mi, que estigui els anys que vulgui. N'hi ha pocs que puguin fer-ho millor que Carlo Ancelotti”.

Sens dubte, es nota que la relació entre Dani Carvajal i Carlo Ancelotti és del tot fluida. El '2' rendeix sobre el terreny de joc i l'italià li dóna la confiança que necessita. Un tàndem letal a la banda del Santiago Bernabéu i que podria seguir junt més enllà del 2024.