Thiago Alcántara mig cos amb l'escut del Barça de fons

Joan Laporta estudia el fitxatge de Thiago Alcántara, però sorgeix un rival inesperat

Un altre gran de LaLiga estaria molt interessat al centrecampista espanyol

Actualment el FC Barcelona continua pensant a signar futurs jugadors per a la seva medul·lar. En aquest sentit, el conjunt blaugrana hauria posat al punt de mira en un dels futbolistes que millor coneix l'entitat.

Aquest futbolista és Thiago Alcantara, el jove centrecampista que es va formar a la Masia i que actualment milita al Liverpool de Jürgen Klopp. Tot i això, no li serà fàcil fer-se amb els seus serveis, ja que hi ha altres clubs interessats en el seu fitxatge.

En aquest sentit, un dels clubs més interessats del moment seria l' Atlètic de Madrid. El club matalasser tindria a la mira Thiago Alcántara per reforçar-se al mercat d'hivern.

L'internacional espanyol ha vist el seu paper reduït, ja sigui per lesions o per la falta de confiança de Jürgen Klopp, cosa que suggereix una possible sortida. D'aquesta manera, una bona sortida al país d'origen podria convèncer el centrecampista que actualment no compta per al tècnic alemany.

L'Atlètic de Madrid s'avança

Encara que el seu contracte s'estén fins al juny del 2024, ni el jugador ni el club tenen plans d'estendre la vinculació, i fins i tot s'estudia la possibilitat que la seva partida s'avanci aquest mateix hivern. Fonts properes al club matalasser han confirmat que ja s'han establert contactes amb el Liverpool per a una operació que podria culminar en una cessió fins al final de la temporada, amb un cost aproximat de 5 milions d'euros.

Thiago Alcántara amb el Liverpool
Thiago Alcantara vestint la samarreta del Liverpool | Europa Press

Des de la perspectiva del jugador, hi ha un clar interès a unir-se al projecte de l'Atlètic de Madrid, cosa que suggereix que des de la direcció esportiva matalàs no hi haurà obstacles significatius. El futbolista ja ha indicat al seu agent que faci el possible per portar-lo a Madrid, i totes dues parts estan treballant en aquesta direcció.

D'aquesta manera, el FC Barcelona ho tindrà molt complicat si vol fer-se amb els seus serveis abans que la directiva matalassera faci el pas definitiu per a la seva contractació. A més, la situació econòmica del FC Barcelona de Joan Laporta tampoc no convida a ser gaire optimistes de cara a un bon contracte per a l'espanyol.

Thiago Alcantara no és el futur del Liverpool

El migcampista ja no és tan jove com quan va abandonar el FC Barcelona a la recerca de nous terrenys de joc. Des de llavors ha jugat en equips com el Bayern Munic, on va estar 7 anys, i el Liverpool, on juga des del 2020. Tot i això, el club anglès sembla que ha decidit que és la fi de la seva relació amb el centrecampista en deixar caure que la seva renovació no es donarà de cara a perllongar un contracte que finalitza el 2024.