Ez Abde posant a la presentació amb el Betis

Les paraules d'Ez Abde obliguen Deco a moure fitxa

L'extrem marroquí ha parlat sobre la sortida del FC Barcelona i ha revelat una dada important

Ez Abde s'ha convertit aquest estiu en un dels fitxatges estrella del Betis juntament amb Isco Alarcón. L'extrem marroquí ha arribat procedent del FC Barcelona per decisió pròpia, ja que tenia contracte i comptaven amb ell. Va ser el mateix Abde qui va decidir abandonar la ciutat comtal després d'una conversa amb Deco que ha portat canvis al club.

Segons ha revelat Catalunya Ràdio, Ez Abde va fer arribar al director esportiu la seva sorpresa per no haver rebut cap trucada del Barça durant la cessió a l'Osasuna. Ningú del club es va posar en contacte amb ell ni tampoc el van anar a veure. Això el va fer sentir que no interessava i el desaferrament cap als blaugranes va anar augmentant fins al punt de decidir sortir.

A la decisió també van pesar els pocs minuts que li va donar Xavi durant els primers partits. Ez Abde pensa que està en un moment on necessita confiança i regularitat, i el Betis l'hi ha donat. El club andalús hi ha pagat 7,5 milions d'euros i li ha fet contracte fins al 2028.

Deco ha mogut fitxa perquè el 'cas Abde' no es torni a repetir

Al director esportiu blaugrana no li ha agradat gens la situació que s'ha trobat amb Ez Abde i ha pres mesures amb celeritat perquè no es repeteixi. Ha decidit recuperar la figura del seguidor de cedits, que tindrà la responsabilitat de ser-hi a prop i fer-los sentir el suport del seu club. Bojan Krkic, exjugador i del planter, ha estat l'escollit per ocupar el càrrec.

La seva funció serà fonamental amb Ansu Fati, un jugador com ell que apuntava molt alt i que ha hagut de sortir per intentar tornar a la seva millor versió. També hi ha altres futbolistes interessants amb projecció per poder tornar com Eric García, Julián Araújo o Pablo Torre.

Abde, determinant al Real Betis

La decisió d'Abde no va ser per casualitat, ia part de la confiança que li van transmetre el motiu principal va ser Ramon Planes. Ell el va descobrir a l'Hèrcules i se'l va endur al Barça, i sempre ha cregut a Ez Abde. En mostra, el gran esforç que ha fet el Betis per endur-se el futbolista aquest estiu.

Fins ara Ez Abde ha jugat 207 minuts i ha anotat un gol. Pellegrini no està acabant de donar-li tot el protagonisme que esperava, amb només una titularitat en deu jornades, però malgrat això Abde està preparat per aprofitar les oportunitats.