Lamine Yamal en primer pla mentre escolta l'himne d'Espanya

Lamine Yamal respira: la ganga de LaLiga no fitxarà pel FC Barcelona

Els rumors sobre un possible fitxatge es van apagant a poc a poc

Lamine Yamal és la promesa més gran que es recorda al FC Barcelona des de la irrupció de Messi. Ja s'ha convertit en el més jove a marcar a LaLiga i el seu sostre encara és molt lluny. A més, compta amb la total confiança de Xavi Hernández i està responent amb grans detalls, ja que sempre que salta al camp és resolutiu i marca les diferències amb els seus regats explosius.

Tot i això, les últimes setmanes estava sonant amb força la possibilitat que arribés un fitxatge per a la seva posició, un que frenaria completament la seva progressió i el perjudicaria. En concret, parlem de Nico Williams. I és que el jove talent de l'Athletic Club encara no ha renovat i queda lliure en pocs mesos, per la qual cosa el FC Barcelona havia mostrat tot el seu interès.

Xavi Hernández havia donat l'ok al fitxatge de Nico Williams i Joan Laporta també, que arribaria per competir amb Lamine Yamal i reforçaria la banda dreta. Això sí, ara les tornes han canviat, ja que tot apunta que l''11' dels lleons es quedarà on és casa seva. La renovació és qüestió de dies i el somni del FC Barcelona sembla esfumar-se, o no?

El FC Barcelona 'descarta' Nico Williams

Nico Williams és un futbolista diferencial, però al FC Barcelona hauria de jugar al lloc de Lamine Yamal i no hi ha lloc per a tots dos. És cert que Joao Félix està cedit i que la seva continuïtat com a blaugrana està en dubte, però també hi ha Raphinha i Ferran Torres per les bandes. Per no esmentar Ansu Fati, que està cedit i haurà de tornar a casa al final d'aquesta temporada.

En definitiva, Nico Williams era una excel·lent oportunitat de mercat per al FC Barcelona i Joan Laporta no la volia desaprofitar. Aconseguir el seu fitxatge a cost 0 hauria estat una benedicció per a les arques del club, però ara que tot indica que renovarà aquesta possibilitat s'apaga. Això sí, que l'operació es vagi apagant no vol dir que es descarti, ja que malgrat que l''11' renovarà amb l'Athletic, el Barça podria destinar part de la seva inversió per aconseguir el fitxatge.

Un escenari complicat, però no impossible, ja que si Joao Félix no es queda i s'aconsegueix vendre Raphinha, Ansu Fati o Ferran Torres, el FC Barcelona tindrà prou diners. Segur que Joan Laporta ja contempla aquesta opció, però també sap que Lamine Yamal és indiscutible, així que si ve Nico Williams, un dels quatre extrems esmentats haurà de sortir.

Nico Williams, l'amic d'Alejandro Balde, la competència de Lamine Yamal

Nico Williams cauria com a aigua del maig al FC Barcelona. La seva velocitat, desbordament i intel·ligència futbolística el converteixen en una peça molt cobejada per tots i, juntament amb Lamine Yamal, formaria una banda dreta escandalosa. L'Athletic té un tresor entre les seves files i pretén blindar-lo, deixant Joan Laporta amb la mel als llavis. I és que el president sap que Nico Williams no només encaixaria dins del terreny de joc, ja que fora manté una bonica amistat amb Alejandro Balde.

Tot i això, Jon Uriarte , president de l'Athletic, va voler tancar el tema fa una setmana. "¿La renovació de Nico Williams? Sempre volem transmetre tranquil·litat. Volem fer un projecte atractiu per a tots els jugadors. Confiem que ell trobi el projecte atractiu i puguem comptar amb ell per a molts anys més. Nosaltres pensem que així serà" .

Això sí, si finalment Nico Williams decideix renovar, la clàusula es mantindrà en 50 milions d'euros, per la qual cosa el FC Barcelona podria intentar fitxar-lo si ven a algun dels seus extrems.Ansu Fati, Ferran Torres i Raphinha se la juguen, mentre que l'únic intransferible és Lamine Yamal.