Andreas Christensen en primer pla amb Xavi Hernández
FUTBOL

Andreas Christensen amenaça el Barça i Xavi Hernández respon de manera contundent

El danès, cansat de la seva participació escassa, va enviar el seu agent a parlar amb Deco, però Xavi es manté ferm

La situació d'Andreas Christensen al Barça ha canviat dràsticament. Va arribar l'estiu passat com un dels noms propis tapats que, posteriorment, va ser una de les revelacions de la 22/23. El danès va formar tàndem amb Ronald Araújo, va desplaçar Koundé al lateral dret i va establir les bases de la millor defensa d'Europa estadísticament.

Tanmateix, tot ha fet un gir de 180 graus en qüestió d'uns mesos. I és que amb l'inici d'aquest curs, Christensen ha quedat relegat a la banqueta després de la irrupció d'Íñigo Martínez. Una situació que no ha agradat a l'entorn d'Andreas, que s'hauria posat en contacte amb els alts càrrecs del club.

L'agent de Christensen es va reunir amb Deco

Tal com va informar Jijantes, el representant del danès es va desplaçar fins a les oficines del Barça per tractar el seu rol a l'equip. Encara que ho van fer de manera assossegada i amistosa, ja que també s'encarrega de representar un altre jugador del FC Barcelona, Gundogan.

Les conclusions extretes a la reunió van ser positives i Christensen espera que tot torni a la seva llera en les pròximes jornades. Sobretot perquè el danès té contracte vigent fins a l'estiu de 2026, per la qual cosa espera obtenir minuts i no estancar-se amb 27 anys.

De fet, Christensen hauria amenaçat de marxar del Barça en cas de no disposar de les oportunitats esperades. Unes exigències que, de moment, Xavi continua sense complir i no pot garantir-ho.

Christensen, un central més per a Xavi

L'ex del Chelsea es va establir a l'onze inicial el curs anterior, però ara no és incapaç d'encadenar titularitats. Actualment, la seva quota de minuts ha incrementat a causa de la plaga de lesions patida aquestes darreres setmanes.

No obstant això, amb tots els efectius sans a la plantilla, Christensen és un central més per a Xavi. El tècnic egarenc creu fermament en el tàndem d'Araújo i Íñigo Martínez, la qual cosa aparta el danès dels plans del FC Barcelona.

Per això, Andreas hauria perdut l'etiqueta de defensa central indiscutible. Encara més, després de la lesió d'Íñigo, Christensen va tornar a ser suplent a l'últim partit contra el València.

I és que la incorporació de Joao Cancelo fa que Jules Koundé torni a la seva posició natural. Motiu que fa baixar encara més si és possible Christensen a la llista de centrals prioritaris per al FC Barcelona.