Muntatge Florentino Pérez amb Antonio Rudiger
FUTBOL

Fitxatge en camí per ajudar Antonio Rüdiger: el Reial Madrid ja planeja el seu retorn

El Reial Madrid està patint molt amb les lesions de llarga durada i, després de portar d'urgència Kepa a la porteria, ara es repeteix la història amb els centrals

El Reial Madrid està tenint un problema seriós aquest curs amb les lesions. Courtois va caure lesionat de gravetat a l'estiu i, des de llavors, ha passat el mateix amb Alaba i Militao. Sumat al fet no fitxar cap davanter centre de garanties per substituir Benzema, costa d'entendre com el rendiment continua sent tan bo sense tenir dominadors d'àrea.

De tota manera, Florentino Pérez no se la vol jugar, i si ja va fitxar Kepa d'urgència, farà el mateix ara per acompanyar Antonio Rüdiger. Hi ha un central que agrada molt al Santiago Bernabéu i que té passat a l'entitat blanca. Es tracta de Raphael Varane, que al seu dia va deixar plantat el president, però tant a ell com al Reial Madrid els interessa tornar a estar junts.

L'internacional francès va decidir rebutjar l'oferta de renovació del Reial Madrid el 2021 i el club es va veure obligat a traspassar-lo el mateix estiu en què van perdre Ramos. Tenia clar que volia començar un nou repte al Santiago Bernabéu després d'una dècada de blanc, però no li ha anat bé. Ara té un paper residual per a Ten Hag i, a sobre, el seu equip es troba en hores molt baixes a la Premier League.

L'opció fàcil: Raphael Varane

Mentrestant, Raphael Varane va veure des de la distància com els seus companys conquistaven unes altres Champions sense ell. Cada cop se'n penedeix més d'haver abandonat el Santiago Bernabéu, i veu en la situació actual del Reial Madrid una oportunitat d'or per tornar. No serà fàcil, perquè Florentino Pérez no s'ha oblidat del seu desvergonyiment.

El que sí que té clar Raphael Varane és que vol marxar del Manchester United. El club anglès, que va pagar molts milions per ell fa tres temporades, és conscient que el seu valor de mercat ha baixat, i està obert a trobar solucions per a la seva sortida. El Reial Madrid, això segur, no pagaria traspàs, i només se'l planteja com una cessió simple per cobrir de manera immediata el problema.

Present o futur

Un altre dilema del Reial Madrid és si el central que arribarà al gener ha de ser un veterà com Raphael Varane per sortir del pas o cal pensar més enllà. La idea de la secretaria tècnica ja era la de fer un desemborsament important a l'estiu per rejovenir una defensa on tres dels quatre superen els 30 anys. Ara podrien avançar-la, encara que tot quedaria supeditat al fet que puguin aconseguir els seus objectius principals i per un valor que es correspongui al preu de mercat.

A les mans de Florentino està com decideix acabar l'any. Sens dubte, l'equip haurà de respondre al tram decisiu i serà més complicat fer-ho sense titulars de garanties ni fons d'armari. Fins ara, sorprenentment, el Reial Madrid ha fet servir el seu característic orgull per tirar endavant amb nota tots els compromisos.