Frenkie de Jong amb un gran somriure i un panell de sortides a un costat i un avió a l'altre
FUTBOL

3 destinacions per a Frenkie de Jong: El Barça no vol, però el seu fitxatge salvaria el club

El migcampista està passant per moments difícils al club i això podria dificultar la seva renovació amb el Barça

Frenkie de Jong s'ha convertit en un imprescindible per al FC Barcelona aquests darrers anys i ja és un dels pilars. Tot i així, darrerament ha protagonitzat alguna polèmica i ha encadenat una sèrie d'esdeveniments que han fet que baixi el ritme. És un jugador que Xavi no pot perdre de cap manera i la directiva ha de fer tot el possible perquè estigui còmode.

Ara, Frenkie de Jong té algun problema amb persones de la cúpula blaugrana i això podria portar-li disgustos. Hi ha diversos equips de talla mundial que s'hi han interessat i la seva sortida no és descartable per motius econòmics. Tot i això, des del FC Barcelona aclareixen que la venda de Frenkie de Jong és totalment inviable si ens centrem en l'àmbit esportiu.

Frenkie de Jong amb el xandall d'Holanda amb Deco al fons amb mig somriure
No tots confien en Frenkie de Jong | @frenkiedejong, @deco_official

Què ofereix el futur a Frenkie de Jong?

No és cap secret que Frenkie de Jong ha estat i és un dels més rellevants del FC Barcelona. Després de la lesió que va tenir a finals del 2023 ha tornat a un gran nivell i és impresindible. Tot i això, encara no ha renovat i fa poc, just abans del partit contra l'Anvers, Deco va dubtar de la seva paraula i va qüestionar el migcentre.

Aquesta informació va sortir directament de Rac1 , on van afirmar que Deco va trucar a de Jong per veure si realment estava malalt. La seva baixa va provocar moviments a la convocatòria i van acabar anant Araújo, Lewandowski i Gündogan, que és l'encarregat de cobrir la seva posició en moments puntuals. És de suposar que aquest gest de desconfiança no va agradar a l'holandès i que podria portar problemes de cara al futur.

Frenkie de Jong ha perdut 10 milions de valor des de la temporada passada, de 90 milions a 80 que val actualment. Això podria augmentar l'interès d'altres conjunts que confiïn en Frenkie i que vulguin comprar-lo a baix cost i esprémer-lo al màxim. A més, la seva renovació segueix en punt mort i el seu sou és dels més alts de la plantilla, i per això grans equips d'Europa ja somien amb el seu fitxatge.

Frenkie de Jong és al punt de mira dels grans d'Europa

Alguns dels que ja s'havien interessat per Frenkie de Jong en un passat podrien tornar-hi. Exemples d'això són el Manchester City, el Manchester United o el PSG; tres grans equips amb molts diners al darrere. Però no tot són els diners, així que els culers poden estar tranquils per ara.

Tot i que al FC Barcelona li aniria molt bé la gran venda de Frenkie de Jong, no estan disposats a vendre'l. Confien que tornarà al seu gran nivell i serà un dels protagonistes de la nova era dels blaugranes. Haurem de seguir els seus passos de prop per veure què passa amb el centrecampista.