Muntatge de Joao Cancelo amb Joan Laporta
FUTBOL

Un ex del Barça facilita el fitxatge de Joao Cancelo: la venda, un regal per a Laporta

El lateral lusità és una de les prioritats per al cos tècnic i el club planteja aconseguir el seu fitxatge gràcies a un possible ingrés inesperat

El FC Barcelona es troba immers en una conjuntura econòmica complicada, que exigeix maniobres enginyoses per part de la junta directiva per equilibrar els comptes del club. Davant d'aquesta necessitat urgent, qualsevol activitat que generi ingressos és rebuda amb els braços oberts. En aquest context, la possible venda de Jean-Clair Todibo per part del Niça suposaria una alegria entre la directiva culer.

L'actual defensor del Niça està oferint un bon nivell, remarcant que el rendiment de la temporada passada no va ser casualitat. Jean-Clair Todibo s'està consolidant com un gran defensor, de fet, Deschamps ho ha convocat recentment amb la selecció absoluta. Davant d'això, ja hi ha diversos equips que s'han interessat a aconseguir la contractació i que estan disposats a oferir una alta quantitat per aconseguir els seus serveis.

Jean-Clair Todibo, un negoci rodó per al FC Barcelona

A la Premier League, tant el Manchester United com el Tottenham semblen ser els millors col·locats per obtenir el defensor. Els informes de la premsa britànica suggereixen que el traspàs del central francès es podria concretar al voltant de 60 milions d'euros. Amb això, la venda obriria la porta a una injecció econòmica important per al FC Barcelona.

Quan Todibo va ser transferit al Niça, el FC Barcelona es va assegurar un percentatge de vendes futures, i ara, amb el rendiment del jugador en alça, aquest acord es pot traduir en una suma significativa per al club català. El francès va arribar al FC Barcelona per un milió d'euros i el club ja ha amortitzat el seu fitxatge. Amb la possible transferència al Manchester United o al Tottenham per 60 milions d'euros, Joan Laporta podria rebre prop de 12 milions d'euros, una suma que podria tenir un paper crucial als plans de la junta directiva per reforçar l'equip.

La venda de Jean-Clair Todibo podria acostar Joao Cancelo al FC Barcelona

Amb els possibles diners que pugui rebre el FC Barcelona per la venda de Jean-Clair Todibo, Joan Laporta podria optar per intentar el fitxatge de Joao Cancelo. El lateral portuguès és una de les grans notícies de l'equip i la junta directiva pretén emprendre el seu fitxatge. El Manchester City, que té els drets del lateral, demana com a mínim 25 milions, però la junta directiva culer no en vol pagar més de 15.

De produir-se la venda de Jean-Clair Todibo per les quantitats especulades, el fitxatge de João Cancelo podria ser força factible. El traspàs del francès, a més a més de representar un guany financer, podria tenir un impacte positiu en la capacitat del Barcelona per satisfer les necessitats de Xavi Hernández.