Joan Laporta, de perfil i mirant al capdavant amb Joshua Kimmich lamentant-se i Martín Zubimendi fent una abraçada
FUTBOL

Joan Laporta té la clau per fitxar Joshua Kimmich ja: Oriol Romeu, sentenciat

El president del FC Barcelona ha descobert el secret per incorporar un crack mundial que ja ha reconegut que vol vestir de blaugrana la temporada vinent

El FC Barcelona mai no descansa i, per tant, els seus responsables esportius tampoc ho fan. El president Joan Laporta està decidit i, en les darreres hores, ha pres una decisió en relació amb el futur pivot que vol fitxar per al seu Barça. Una decisió que ve molt condicionada per un detall que a Barcelona no han passat per alt i que ho podria canviar tot immediatament.

El FC Barcelona porta des de l'estiu passat buscant un migcampista defensiu que s'assimili al màxim Sergio Busquets. Després de la marxa del que fos capità del primer equip, el club va intensificar la cerca sobre el mercat, però la situació econòmica ho va complicar tot.

Així, doncs, el conjunt de Xavi Hernández es va haver d'oblidar de futbolistes de la talla de Joshua Kimmich i va acabar apostant per una opció 'low cost'. Aquesta opció va ser Oriol Romeu, a qui el Barça ja està buscant una sortida de cara a aquest proper mercat d'estiu.

Xavi Hernández, insisteix a valorar el d'Ulldecona de cara a la galeria, però el cert és que Romeu no ha donat la talla. El que sí que estaria a l'alçada, o això creuen a Barcelona, és un futbolista que el Barça té a tir de pedra i que Laporta vol fitxar.

D'Oriol Romeu a un crack mundial que ja vol vestir de blaugrana

El FC Barcelona va pagar 3,5 milions d'euros per Oriol Romeu, però a mesura que ha anat avançant la temporada ha generat molts dubtes. I tot perquè el rol de Busquets és i serà una baula perduda que el Barça ha de trobar per tornar a ser gran. I no serà una tasca senzilla, però sembla que Joan Laporta, amb l'ajuda del secretari tècnic, Deco , ja ha trobat la clau que pot obrir la porta del tresor.

Un tresor alemany que es diu Joshua Kimmich i que juga al Bayern de Munic, club amb què té contracte fins al 2025. El Barça vol un pivot defensiu i, si pot ser, ho vol fitxar durant aquest pròxim estiu. No serà fàcil pel poc marge salarial, però al club blaugrana confien que en dos factors que podrien desencallar la situació.

Per diferents raons, el club blaugrana considera que el Bayern podria vendre Kimmich aquest estiu, ja que és la seva última oportunitat per treure uns quants diners pel migcampista alemany. A més, Xavi Hernández sap de bona tinta que Kimmich vol vestir de blaugrana l'any que ve.

Joan Laporta s'ha trobat amb un oasi al mig del desert: hi ha més opcions que mai

A més de l'interès del futbolista alemany, a les últimes hores ha transcendit que el Bayern Munic estaria interessat en pagar la clàusula de Martín Zubimendi, xifrada en 60 milions. Encara que la preferència de Xavi Hernández era el futbolista de la Reial Societat, la seva clàusula fa que aquest fitxatge sigui poc viable.

Així doncs, l'alternativa passa per trobar un jugador jove que sigui talentós i que es pugui convertir en el migcampista del futur culer. I aquesta alternativa està en funció d'incorporar Joshua Kimmich, que ja sap que el FC Barcelona podria oferir prop de 45 milions per ell.

Laporta ho té molt clar i ara ja sap que el club alemany també s'ha fixat en un altre futbolista i que, per tant, amb Kimmich pot passar de tot. I pot ser així, doncs el futbolista alemany segueix sense renovar i, per tant, el Bayern Munic ja comença a plantejar-se posar-lo al mercat el pròxim estiu.