Arda Güler mirant al capdavant sobre un fons blanc i negre

FUTBOL

L'equip de LaLiga que ha demanat el fitxatge d'Arda Güler

El Reial Madrid té al cap cedir el centrecampista per garantir la seva evolució de cara al futur

El Reial Madrid té overbooking al centre del camp i això fa que alguns futbolistes no tinguin minuts. El cas d'Arda Güler és una mica més especial, ja que és un jugador que més aviat és de cara al futur.

El migcampista turc va estar marcat per les lesions, cosa que li va impedir jugar algun partit a principi de temporada. A més, això també ha permès que altres futbolistes li guanyin terreny i, per això, Florentino Pérez es planteja la seva cessió.

La idea és que Arda Güler passi a ser titular indiscutible d'aquí a uns quants anys. El jugador té aptituds més que de sobres per fer-ho, així com una personalitat que ha aconseguit enamorar molts madridistes.

L'opció que més probabilitats sembla tenir com a destinació per a Arda Güler és l'AC Milan. Tot i això, els últims dies hauria aparegut un altre candidat més proper.

Es tracta d'un equip de LaLiga que per a molts ofereix un rendiment extraordinari. Un equip que assegura poder donar un lloc de regularitat a Arda Güler a partir del juny.

UD Las Palmas s'apunta a la cessió

El conjunt dirigit per García Pimienta vol comptar amb més pólvora al centre del camp. El jugador turc ha demostrat que també té grans aptituds ofensives que podrien ajudar l'equip a augmentar les xifres golejadores.

D'aquesta manera, la directiva del conjunt canari hauria activat la maquinària per pescar el jove talent. El Reial Madrid veuria amb bons ulls la seva cessió, encara que caldrà veure si finalment es decanta per la UD Las Palmas com el seu destí.

Arda Guler primer pla amb edit foto Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti ha de prendre també la decisió d'apuntar el turc al seu esquema o deixar-lo enrere | Europa Press

De moment, només es coneix l'AC Milan i la UD Las Palmas com a candidats a signar en qualitat de cedit Arda Güler. El fet que el turc pugui enfrontar-se al club blanc podria afectar la decisió.

No obstant això, el fet que el conjunt canari deixa clar que li garantirà minuts podria inclinar la balança a favor seu. El que és clar és que els dos clubs estan sobre la taula i la decisió recaurà en Florentino Pérez i el mateix Arda Güler.

Brahim Díaz podria influir en la decisió

El jugador malagueny podria ser decisiu a l'hora d'escollir la ubicació d'Arda Güler. La bona relació entre ells fa que el turc pugui escoltar i aplicar els consells de Brahim Díaz.

Brahim Díaz amb la samarreta del Reial Madrid al costat d'Arda Güler
El camí recorregut per Brahim Díaz agrada molt al Reial Madrid per a Arda Güler | Cedida, @brahim

Cal recordar que el jugador va aconsellar al turc que el seu destí fos l'AC Milan, a causa de la seva gran experiència a San Siro. Una opció que Florentino Pérez veuria amb bons ulls, tenint en compte la gran evolució aconseguida amb Brahim Díaz.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: