Pedri mirant al capdavant en primer pla

FUTBOL

Les 2 ofertes que té Pedri a sobre de la taula per anar-se'n ja del Barça

Dos clubs europeus semblen estar molt interessats a aconseguir els serveis del jugador culer

Xavi Hernández ha repetit diverses vegades que, per al seu estil de joc, Pedri és un jugador fonamental. L'equip culer és lleugerament superior quan el canari és a la gespa, això és un fet. Tot i això, els dos últims anys, el jugador amb prou feines ha pogut mantenir consistència.

Pedri és un jugador molt influent en el pla que proposa el Barça i Xavi Hernández. El canari té una gran capacitat d'entendre el joc posicional que permet avançar-se a la resta dels seus competidors i, de vegades, generar un gran avantatge per als seus companys. L'altre dia davant del PSG, el jugador ens va demostrar de què està fet i com pot arribar a ser de determinant.

Les lesions ens impedeixen veure la millor versió de Pedri

No obstant això, les lesions estan afectant el jugador. A l'actual temporada, Pedri ha participat en tan sols 26 ocasions i suma un total de 1.602 minuts sobre el camp. Si el comparem amb İlkay Gündoğan, que és un dels jugadors que més minuts suma a tota la plantilla culer, l'alemany ha disputat un total de 45 partits i acumula fins ara 3.521 minuts.

Pedri durant un partit del FC Barcelona controlant la pilota

Malgrat la seva influència i la seva adaptació al club culer, la directiva de Joan Laporta no descartaria al 100 % la sortida del '8' l'estiu que ve. El club culer necessita ingressar una quantitat considerable per intentar solucionar els problemes financers que afronta. La previsió és assolir un ingrés proper als 200 milions d'euros, i la venda de Pedri podria facilitar arribar a aquesta quantitat.

Bayern de Múnic i PSG interessats en Pedri

L'estiu passat, diversos clubs van intentar fitxar Pedri. Tant el París Saint-Germain com el Bayern de Múnic van mostrar interès en el jove jugador, però, en aquell moment, el club no considerava la seva sortida. El jugador es mostra content i sembla que la seva intenció és continuar formant part de la disciplina del Barça.

Tot i això, diversos mitjans internacionals afirmen que, per a l'estiu que ve, tant el Bayern de Múnic com el PSG tornaran a interessar-se en Pedri. Luis Enrique hauria demanat l'arribada de Pedri com una prioritat per a l'estiu que ve, amb la intenció que el jugador es converteixi en el nou líder del projecte del tècnic asturià.

D'una altra banda, el Bayern de Múnic té planejada una revolució a la seva plantilla i hauria fixat el seu interès en Pedri. Els alemanys, conscients que han de millorar la seva plantilla, semblen estar interessats a unir el canari amb Musiala i Harry Kane.

Els pròxims mesos, veurem si finalment tots dos equips intenten fitxar Pedri o si el jugador i el club culer decideixen que el millor és que continuï sent part de la disciplina culer.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: