L'entrenador del Barça Femení, Jonatan Giráldez, en una foto amb la capitana espanyola Alexia Putellas.
FUTBOL

El Barça Femení liquida el futur d'Alexia Putellas: 2 noves estrelles, ja fitxades

El Barça Femení de Giráldez ja planifica la temporada que ve sense Alexia Putellas i amb 2 estrelles ja fitxades

El Barça Femení vol continuar regnant a Europa i el president del club culer, Joan Laporta, està disposat a llençar la casa per la finestra. Tant és així que el Barça Femení ja ha tancat el fitxatge de 2 estrelles que arribaran al primer equip femení amb un objectiu clar: rellevar l'espanyola Alexia Putellas. Sobre el paper no serà una tasca senzilla, però el Barça Femení, que ja sap que Alexia Putellas no renovarà, somia renovar energies esportives i, sobretot, mediàtiques.

I és que, fins ara, Alexia Putellas era, amb Aitana Bonmatí, un dels grans símbols del Barça Femení. Ara, Joan Laporta vol rellevar el seu pes a la plantilla tancant i confirmant el fitxatge de 2 noves estrelles mundials que arribaran al Barça Femení per continuar regnant a Europa. No estava previst que es filtrés a aquestes alçades de temporada, però ja res no es pot amagar i edulcorar: Alexia Putellas no seguirà i el Barça Femení ja treballa a reemplaçar-la.

Passen les hores, els dies i les setmanes i la futbolista del Barça Femení Alexia Putellas segueix sense renovar el contracte amb el club que presideix Joan Laporta. Putellas, que encara no s'ha assentat a l'equip titular després de tornar de la lesió, segueix sense respondre a les trucades del Barça Femení i el club n'està fart. Tant és així que, aquestes últimes hores, ja s'han confirmat 2 noves renovacions que liquiden del tot el futur de la migcampista de Mollet del Vallès.

Oshoala i Alexia Putellas, fulminades, però encara n'hi ha més: Joan Laporta podria executar un altra 'vaca sagrada' del vestidor

La nigeriana Asisat Oshoala ja va fer les maletes durant el mercat de fitxatges d'hivern i Alexia Putellas farà el mateix durant aquest proper mercat de fitxatges estival. La capitana d'Espanya, que segueix sense contestar les propostes de renovació del Barça Femení, té propostes suculentes de fora del club català i vol signar el seu últim gran contracte. Així, doncs, el Barça Femení vol aprofitar l'espai salarial d'Alexia Putellas per fitxar i així ho ha fet, segons ha pogut confirmar 'e-Notícies'.

Alexia Putellas , la jugadora del Barça Femení més ben pagada, vol signar el seu darrer gran contracte i, pel que sembla, el Barça ja s'ha començat a oblidar de la seva figura futbolística. Una figura que cada vegada està més associada a la seva llegenda i amb la marca que amb el rendiment esportiu, ja que l'equip culer amb prou feines l'ha trobat a faltar. Així doncs, Joan Laporta té clar que no llençarà la casa per la finestra per Alexia Putellas, que fa algunes setmanes ja va desafiar el Barça Femení viatjant amb Espanya sense permís.

Amb tot, el president Joan Laporta ja s'ha adonat que Alexia Putellas ha passat a tenir un rol més aviat secundari, només sostingut pel gran reclam comercial. Putellas és tot un emblema del futbol femení, motiu pel qual el Barça es plantejava fer un esforç econòmic per la migcampista. Això sí, tot té un final i, segons sembla, Alexia Putellas encara no s'ha cansat de tensar una corda que podria haver-se trencat ja de manera total i definitiva.

El Barça Femení liquida el futur d'Alexia Putellas: 2 noves estrelles, ja fitxades

El Barça Femení va tancant la plantilla de cara a la temporada que ve i una de les assignatures pendents eren i són les renovacions. El Barça ja ha assegurat la continuïtat de Gemma Font, Patri Guijarro, Mapi León i Marta Torrejón, jugadores que també han renovat. Queden encara renovacions per tancar, però tot sembla indicar que el Barça ja s'oblida d'Alexia Putellas.

I és que, aquestes últimes hores, s'ha confirmat que el Barça Femení ha pagat 500.000 euros per aconseguir els serveis de la golejadora Ewa Pajor (27 anys, Polònia). Pajor, actual davantera del VfL Wolfsburg de la Bundesliga d'Alemanya, és una de les grans golejadores d'Europa i el Barça Femení ja hauria pagat la clàusula de rescissió. D'aquesta manera, Pajor es convertirà en el fitxatge més car de la història del Barça i cobrarà una quantitat propera als 500.000 euros, gràcies al marge de Putellas.

La golejadora polonesa Ewa Pajor.

En aquest sentit, el Barça ja va posar el focus a renovar les figures galàctiques del Barça Femení. Ja es van tancar les renovacions de Mapi León, fins al 2026, i de Patri Guijarro, fins al 2027, dos futbolistes menys reconegudes, però molt més resolutives sobre la gespa, almenys actualment.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: