Muntatge de Marcos Alonso amb l'escut del Borussia Dortmund
FUTBOL

El Dortmund s'emporta gratis el fitxatge que competiria amb Marcos Alonso

El club alemany aconsegueix fins a final de temporada la cessió d'un jugador que va ser pretès per Joan Laporta

Marcos Alonso viu els últims mesos com a jugador culer, ja que les últimes informacions que surten respecte al jugador madrileny és que el club no té la intenció de prolongar el seu contracte. L'experimentat defensor no entra als plans de Xavi Hernández i això ha provocat que les dues parts no tinguin la intenció de continuar junts en un futur.

Al club tenen clar que Marcos Alonso ha de sortir, atès que el lateral té un salat força elevat per a la poca aportació que està tenint. Si bé, en la temporada passada, Xavi Hernández va comptar amb força regularitat amb el jugador, a l'actual curs, ha deixat de fer-ho. L'internacional espanyol ha tingut diversos partits on el seu rendiment ha estat molt pobre i això l'ha sentenciat.

El Chelsea cedeix Ian Maatsen al Borussia fins a final de temporada

Com que a la junta directiva tenen clar que la continuïtat de Marcos Alonso no es produirà, Joan Laporta les últimes setmanes ha estat buscant un substitut. Sembla que el perfil del jugador està decidit, encara que el desig del president culer i de Deco se'ls ha escapat. I és que Fabrizio Romano ha confirmat a les seves xarxes socials que el Borussia Dortmund ha aconseguit la cessió de Ian Maatsen.

El jove lateral neerlandès se n'anirà a jugar a Alemanya després que la seva estada al Chelsea no hagi estat gaire fructífera. Des que Ian Maatsen va encaixar una bona temporada al Burnley, la junta directiva culer el seguia de ben a prop. Davant d'una possible marxa d'Alejandro Balde, el club va pensar en el jove de 21 anys com a possible alternativa a la marxa de l'espanyol.

Joan Laporta va valorar el fitxatge de Ian Maatsen

No obstant això, Ian Maatsen també va ser valorat per la junta directiva com a possible fitxatge per fer competència a Alejandro BaldeMarcos Alonso. Tenint en compte que el rendiment dels dos jugadors ha fet abaixat les seves prestacions, Joan Laporta pensava donar-los rivalitat. Tot i això, el Borussia Dortmund s'ha avançat al FC Barcelona i ha aconseguit la seva cessió.

Atès que Mauricio Pochettino no compta amb el jugador, el conjunt 'blue' ha decidit que marxi per agafar experiència. El conjunt alemany, segons anuncia Fabrizio Romano, només aconsegueix la cessió fins al final de temporada. El Chelsea, que valora molt positivament el jugador, no vol perdre els drets del neerlandès i, abans d'acordar la seva cessió, han renovat el contracte fins a 2027. Això fa indicar que en un futur el Barça podria tornar a intentar fitxar-lo.