Muntatge amb Joao Felix i Ansu Fati
FUTBOL

El negoci a tres bandes de Joao Félix i Ansu Fati: Barça, Atlètic i Aràbia, implicats

El futur del jugador portuguès és incert i a la junta directiva culer poden estar preparant un intercanvi de jugadors

El FC Barcelona té clar que, de cara al pròxim mercat estiuenc, la junta directiva ha de fer el fitxatge d'un crac. Joan Laporta, si fos per ell, incorporaria Joao Félix de forma permanent. El portuguès, que no està fent una excelsa temporada, té enamorat futbolísticament el president culer.

Va ser Joan Laporta qui va apostar per fer la incorporació de Joao Félix en qualitat de cedit l'estiu passat. Encara que Xavi Hernández al principi no volia comptar amb el lusità en plantilla, una vegada el jugador va arribar, s'ha tornat imprescindible a l'esquema culer. Ara bé, en les últimes setmanes les actuacions del portuguès han estat força pobres.

El futur de Joao Félix és incert

L'estada de Joao Félix a l'Atlètic de Madrid està pràcticament finalitzada, tot i que encara mantenen els drets del davanter. Diego Simeone no vol comptar amb el lusità a la seva plantilla i el jugador tampoc vol estar sota les ordres del tècnic argentí. Per això, el club matalasser i l'entorn del portuguès estan obligades a entendre's per resoldre la situació.

Sembla que Joan Laporta està interessat a aconseguir la contractació de Joao Félix de cara al curs que ve, però amb la intenció de fer negoci amb el jugador. I és que, segons informen diversos mitjans portuguesos, el FC Barcelona podria vendre Ansu Fati pròximament per fer caixa i així optar a convèncer l'Atlètic de Madrid que deixi sortir el jugador lusità.

La venda d'Ansu Fati ajudaria que Joan Laporta fes el fitxatge de Joao Félix

Els rumors assenyalen que Joan Laporta hauria rebut ofertes de diversos equips de la Premier League pel jugador espanyol. Amb la venda d'Ansu Fati, el FC Barcelona optaria a posicionar-se com un clar favorit per aconseguir Joao Félix. Tot i que l'Atlètic de Madrid espera rebre prop de 80 milions d'euros per la venda del portuguès, el club culer no pretén desemborsar més de 40 milions d'euros, i per això els acords semblen estar allunyats.

Si aconsegueix el fitxatge de Joao Félix, tot apunta que Joan Laporta, malgrat voler mantenir-lo a l'equip, preferiria optar per revendre el portuguès a un club de l'Aràbia Saudita. Des de mitjans saudites apunten que hi ha diversos clubs del seu país que volen aconseguir-ne la contractació. Encara que ningú dubta del talent del davanter, el seu compromís amb els clubs sí que està en dubte. A l'Aràbia, els clubs no tenen problemes econòmics i podrien acontentar les elevades pretensions del jugador.

Els mitjans portuguesos parlen d'unes teories molt boges i les probabilitats que això passi són pràcticament nul·les. Principalment, perquè Joan Laporta, en cas d'aconseguir el fitxatge de Joao Félix, optaria com a mínim de mantenir-lo una temporada més a l'equip.