Joan Laporta ja té un nou gran enemic per culpa del fitxatge de Cancelo.
FUTBOL

Una llegenda del Barça, enemic de Joan Laporta per frenar el fitxatge de Joao Cancelo

Una llegenda del Barça s'ha interposat en el camí de Joan Laporta, que somia i lluita per tancar ja el fitxatge del lateral portuguès del Manchester City Joao Cancelo

Més enllà dels problemes esportius, el Barça ja sap que, de cara a aquest proper mercat de fitxatges d'estiu, les coses estaran molt complicades. La situació econòmica del Barça és molt delicada i, per més inri, ha aparegut una llegenda per dificultar encara més la incorporació de noves figures al projecte de Joan Laporta. El president del Barça no dona crèdit davant de tanta falta de sensibilitat i, pel que sembla, ja estaria preparant una enorme venjança que se serviria en un plat més que fred.

El Barça, amb Joan Laporta al capdavant de totes les operacions, prepara grans canvis de cara a la temporada oficial. On més modificacions s'esperen és a la defensa, que ha baixat molt el nivell respecte a la versió mostrada durant la passada edició de LaLiga EA Sports. L'esforç de Joan Laporta per fitxar noves peces durant l'estiu passat va ser brutal, però el baix rendiment d'algunes figures importants provocarà canvis sonats a la primera plantilla culer.

Les dades preocupen el club que presideix Joan Laporta, que veu com, malgrat la inversió, la defensa continua deixant símptomes preocupants. Al lateral es va lluitar per aconseguir la cessió de Joao Cancelo, però el Barça ja treballa altres alternatives per substituir el portuguès. Totes de molt nivell i de molt futur i condicionades, en gran part, per la negativa d'una llegenda del Barça que ha provocat la guerra a la ciutat comtal.

El Barça vol Joao Cancelo, però Joan Laporta ja coneix l'opinió del seu nou gran enemic

El lateral cedit pel Manchester City ho està jugant tot amb el Barça i amb la selecció de Portugal. Joao Cancelo acumula molts minuts i, per tant, molt de cansament. A més, el seu futur a aquestes alçades de temporada encara és una mica incert, en part per culpa de l'aparició d'una llegenda del Barça que està a prop de convertir-se en enemic.

Avui dia, el futur de Joao Cancelo és més que incert. Tot i que el Barça el vol incorporar de forma permanent i que el lateral portuguès vol seguir, tot dependrà de dos factors. En primer lloc, de la situació econòmica del Barça i, en segon, de la predisposició del Manchester City, que el Barça ja sap que no és gens total i absoluta.

El futbolista portuguès no entra en els plans de Pep Guardiola, però encara cal veure quina és la quantitat que exigirà el club anglès. Una quantitat que, segons diversos rotatius anglesos, rondaria els 25 milions d'euros. Això és el que s'explicava, però ara sembla que el Barça no podria arribar a aquestes quantitats i, per tant, buscaria una nova cessió de Cancelo per un any més.

El rendiment de Cancelo no és dolent, però ha anat de més a menys amb el pas de les jornades. El portuguès va arrencar el seu periple a Barcelona com una exhalació, però ha perdut força, en part pel 'caos' tàctic de l'equip de Xavi Hernández. Per tot això, el Barça ja treballa algunes alternatives més que reals i que agafaran pes a partir d'aquesta temporada.

Una llegenda del Barça, enemic de Joan Laporta per frenar el fitxatge de Joao Cancelo

El Barça sap de primera mà que depèn de la disposició del Manchester City per tancar la continuïtat del futbolista portuguès Joao Cancelo. En principi, tot estava sota control, però una veritable llegenda del Barça ha aparegut per truncar tots els plans d'un Joan Laporta que ha entrat en còlera només saber-ho. El Barça no pot pagar els 25 milions d'euros que exigeix el conjunt anglès, però confiava que, amb l'ajuda de Jorge Mendes, pogués allargar la cessió de Cancelo.

Ara ja sap que, tristament, no podrà ser així. I tot perquè el Manchester City, segons ha pogut contrastar aquest digital, no està disposat a tornar a cedir Joao Cancelo. El portuguès no entra als plans de Pep Guardiola i l'entrenador català ja hauria demanat la venda al millor postor.

Això complicaria, i de quina manera, els plans d'un Joan Laporta que va confiar en la paraula i en l'interès de Jorge Mendes. Ara sembla que el fitxatge de Joao Cancelo es complicarà i que, tret de gir radical, esclatarà la guerra entre Pep Guardiola i el president del Barça Joan Laporta. Tot està obert, però això podria suposar un abans i un després en la relació que mantenen aquestes dues llegendes del club català.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: