Muntatge de Deco i de Xavi Hernández primer pla
FUTBOL

Deco no s'amaga, truca al seu gran amic per substituir Xavi Hernández

El director esportiu culer té dubtes respecte a la continuïtat de Xavi Hernández i ja pensa en un possible substitut

Des que Deco arribés a la directiva culer, ha tingut el suport de Joan Laporta per emprendre decisions importants per al club. La incorporació de Vitor Roque no s'hauria forjat si el director esportiu no hagués aterrat l'estiu passat a la Ciutat Comtal. L'arribada del portuguès, va provocar que Mateu Alemany marxés del FC Barcelona, que va ser l'artífex de la reconstrucció de la plantilla culer després de la sortida de Leo Messi.

Deco, des que arribés, ha volgut mostrar que ell té poder en la presa de decisió pel que fa a l'apartat esportiu. Joan Laporta confia en els seus dots de lideratge i és per això que ho ha inclòs dins la junta directiva. El director esportiu ha demostrat que no li tremola el pols i que si ha de prendre decisions arriscades, ell les prengués sense dubtar en la convicció.

Xavi Hernández genera dubtes a la directiva culer

El lloc de Xavi Hernández, des de fa diverses setmanes, està en dubte. La plantilla pràcticament només pot aspirar al títol de la Copa del Rei, després de la dura derrota a la final de la Supercopa i que després de la primera volta de LaLiga el líder estava situat a 7 punts d'avantatge. No només amb això, les sensacions que està deixant l'equip no són positives, ja que el joc de l'equip no és vistós i acumulen molts problemes defensius.

Amb els mals resultats aconseguits els últims mesos, molts aficionats han demanat la dimissió de Xavi Hernández. Tot i això, el tècnic culer se sent amb la força necessària per revertir la situació i continuar fins al final de temporada. Però en cas que les derrotes se segueixin sumant, Deco sembla que té clar que la plantilla necessitaria canviar de tècnic.

Deco tempteja el terreny perquè Thiago Motta substitueixi Xavi Hernández

Davant d'això, el director esportiu ja tindria clar que el millor substitut possible seria Thiago Motta. Deco va crear un gran vincle amb l'italobrasiler mentre van coincidir a l'equip del Barça quan eren jugadors. Atès que l'exjugador culer està quallant una gran temporada com a entrenador al Bologna, el lusità té clar que el seu amic podria ser l'alternativa perfecta per suplir Xavi.

Tot i no tenir un gran bagatge com a entrenador professional, Thiago Motta tindria el suport de Deco per fer-se càrrec de la banqueta culer. Actualment, el Bologna està classificat com el setè de la Sèrie A, a prop dels llocs de Champions League. Tot i això, no és l'únic entrenador que hi ha a l'agenda del director esportiu.