Muntatge de Vitor Roque amb Deco

FUTBOL

Deco vigila al següent fitxatge del Barça i Vitor Roque li regala la seva samarreta

El director esportiu culer segueix a la recerca de fer un fitxatge clau per a les categories inferiors del club

Deco és l'encarregat de la secció esportiva del FC Barcelona. Des que va arribar a la junta directiva culer ha estat l'encarregat de molts dels fitxatges que han realitzat el club. Tot i que la seva funció no és ser rastrejador de talent, sí que controla i té poder en la presa de decisió pel que fa a aquesta estructura.

El FC Barcelona és moltes vegades conegut per la seva extensa xarxa de caçatalents. El planter del club culer és molt important per a l'entitat i juga un paper crucial a l'estructura del club. Des de fa anys, hem vist com 'La Masia' ha servit perquè jugadors amb gran talent s'hagin impulsat gràcies a les bases que sembra el Barça amb el planter.

El Barça, amb la seva àmplia xarxa de caçatalents, cada temporada suma nous jugadors per als seus equips. Tot i la delicada situació econòmica que viu el club, Deco manté ferma l'aposta d'incorporar joves jugadors per formar-los al club, amb l'esperança que puguin arribar al primer equip. En aquest cas, sembla que el director esportiu ha posat els seus ulls en una joia de l'equip cadet del Reial Valladolid.

Deco es fixa en un prometedor jugador de les categories inferiors del Valladolid

Es tracta de Guilherme Ruck, més conegut com a 'Gui' Ruck, un jove brasiler que triomfa a les categories inferiors del Valladolid. Tot i tenir només 14 anys, exhibeix una destresa i habilitat per al driblatge poc comuns per a algú de la seva edat. Nascut al Brasil, però resideix a la península ibèrica des dels set anys. Tot i la seva joventut, el jugador ha vestit moltes samarretes d'equips molt importants com les de l'Sporting de Braga o Porto.

Atès que Guilherme Ruck ha causat molt d'interès entre els grans clubs d'Espanya, Deco ha enviat un regal molt especial, amb la intenció de decantar el jugador per fitxar pel Barça. I és que fa uns dies, a les xarxes socials podíem veure com el jugador posava amb una samarreta de Vitor Roque.

La competència per 'Gui' Ruck s'intensifica i sembla que no només ha rebut propostes d'equips espanyols, sinó que també ofereix ofertes per tornar al Brasil. Si segueix amb aquesta projecció, la cursa del jugador és molt prometedora i Deco vol tenir-lo vigilat per no perdre el contacte.