Muntatge de Deco primer pla

FUTBOL

Deco apostava pel seu fitxatge, però una nit de festa el deixa KO, no vindrà al Barça

El mal comportament d'un jugador que estava situat a l'agenda del director esportiu ha provocat que se'n descarti el fitxatge

Des que arribés Deco a la junta directiva del FC Barcelona, s'han especulat molts jugadors com a possibles fitxatges per al club culer. Molts per a la línia ofensiva de l'equip, que és on Deco jugava quan era jugador. Sense anar més lluny, una de les primeres incorporacions que ha tancat el portuguès és Vitor Roque.

L'arribada del davanter brasiler va ser una aposta personal de Deco, ja que, gràcies als seus contactes al Brasil, el FC Barcelona va aconseguir avançar-se a altres clubs. Sense el director esportiu a la junta directiva culer, el més segur és que Vitor Roque no hagués arribat a la Ciutat Comtal.

Deco el va voler i ara l'aparten del Manchester United

A la junta directiva tenen clar que de cara a la temporada que ve, la línia ofensiva necessita un canvi. A l'actual temporada, molts dels davanters han estat per sota del seu nivell i volen fer diversos canvis per intentar evitar el que ha passat. Davant d'això, tant Deco i Joan Laporta esperen poder donar sortida a Robert Lewandowski, que té un alt salari i ha ofert un rendiment per molt per sota de les expectatives.

Així tractarien de rejovenir la línia ofensiva i mirarien d'aconseguir la contractació d'un jugador de primer nivell. En diverses ocasions s'ha esmentat el nom de Marcus Rashford com a possible jugador a l'agenda del FC Barcelona. Tot i això, el jugador deixarà d'estar-ho pel fet que, des del club, veuen molt poc de compromís per part del jugador.

Marcus Rashford hauria deixat d'estar a l'agenda del FC Barcelona

I és que el Manchester United pretén sancionar durament el jugador, perquè el jugador deia que s'absentava d'uns entrenaments per indisposició, quan realment estava de festa per segona nit consecutiva. Diversos mitjans de comunicació anglesos han publicat diverses fotos, on es podia veure Marcus Rashford a clubs privats.

Des del club anglès s'han mostrat molt enfadats amb Marcus Rashford, fins al punt que s'enfronta a una dura sanció. Es rumoreja que la direcció esportiva podria multar el jugador amb 650 000 lliures (més de 760 000 €), l'equivalent a unes dues o tres setmanes sense sou. Atès que el rendiment del jugador a l'actual temporada ha caigut respecte a la temporada passada, els dubtes i critiques sobre ell han tornat a sorgir.

Aquesta notícia no hauria estat ben rebuda a la junta esportiva de Joan Laporta, que van tenir el nom del davanter anglès a la seva agenda. Atès el poc compromís que mostra el jugador, el FC Barcelona es desmarca i no vol ser vinculat amb el nom de Marcus Rashford.