Unai Emery rescantant-se en primer pla amb Joan Laporta seriós i en primer pla
FUTBOL

El davanter que ja sona per substituir Robert Lewandowski, pal a Unai Emery

Des de mitjans britànics apunten que el club culer estaria interessat en un dels davanters de l'Aston Villa

En el seu segon any vestint la samarreta culer, Robert Lewandowski no ha aconseguit replicar els impressionants registres de la primera temporada. Tant la directiva com els aficionats esperaven que el polonès mantingués el nivell golejador, però els seus números han caigut significativament, generant preocupació i descontentament. Les expectatives eren altes després d'un primer any en què el polonès va demostrar ser un nou d'elit, però el rendiment ha disminuït i ha afectat negativament el rendiment de l'equip.

Davant d'aquesta situació, sembla que la directiva del Barça està considerant l'opció de reforçar la seva línia ofensiva. Tot i que la sortida de Robert Lewandowski del club sembla improbable, s'està explorant la possibilitat d'incorporar un '9' que pugui aportar frescor i dinamisme a l'atac culer.

Situan Ollie Watkins al radar del Barça

La premsa anglesa ha situat tant el FC Barcelona com el Manchester United com interessats a aconseguir els serveis d'Ollie Watkins, estrella de l'Aston Villa. Aquesta notícia arriba en què el Barça, que enfronta problemes a la seva línia ofensiva després d'una temporada decebedora de Robert Lewandowski.

Ollie Watkins ha tingut una temporada excepcional sota la direcció d'Unai Emery a l'Aston Villa. Amb 28 anys, l'anglès ha demostrat ser un golejador prolífic i un jugador versàtil, capaç d'exercir-se en diverses posicions ofensives. La seva habilitat per trobar el gol i el seu treball incansable al camp l'han convertit en una peça clau per a l'equip de Birmingham.

Manchester United també sembla mostrar interès en Ollie Watkins

El Manchester United també sembla haver mostrat un fort interès a Ollie Watkins. Els red devils estan buscant reforçar el seu atac i veuen al de l'Aston Villa un reforç ideal.

El principal obstacle per al Barça és el preu. L'Aston Villa sembla que està disposat a deixar anar Ollie Watkins per una xifra que ronda els 70 milions d'euros. Aquesta quantitat representa un desafiament significatiu per al club català, que actualment enfronta restriccions financeres. A més, l'anglès està molt ben valorat pel cos tècnic d'Unai Emery i la sortida seria una pèrdua molt important.

El Manchester United podria estar en una posició millor per complir amb les exigències econòmiques de l'Aston Villa. La situació de Robert Lewandowski i la necessitat de reforçar l'atac fan que la recerca d'un nou atacant sigui una prioritat per al Barça. Tot i que la incorporació d'Ollie Watkins sembla complicada des del punt de vista financer, el seu nom continuarà sonant els pròxims mesos.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: