Dani Carvajal en primer pla al costat de l'escut del Reial Madrid

FUTBOL

Dani Carvajal rep el seu merescut premi, però el Madrid no atura un fitxatge de 40 M€

Dani Carvajal s'ha convertit en un dels futbolistes més rellevants del Reial Madrid actualment

La plantilla del Reial Madrid normalment figura entre les més ostentoses i talentoses de tot el panorama europeu. Florentino Pérez insisteix a comptar amb futbolistes de primer nivell per poder lluitar per tots els títols. La gran majoria recalen a la capital espanyola després que el mandatari hagi invertit una bona suma per ells.

En aquest sentit, és poc habitual veure jugadors del planter del Reial Madrid arribar i triomfar al primer equip. Al contrari, la gran majoria acaben tenint èxit en altres clubs. Tanmateix, Dani Carvajal va venir per esdevenir l'excepció d'aquesta regla.

El de Leganés ha invertit tota la seva carrera professional al Reial Madrid a excepció d'una temporada en què va militar al Bayer Leverkusen. Ha tingut diversos alts i baixos durant el seu periple prolongat com a madridista, però ara es troba en un dels seus millors moments. Dani Carvajal està vivint una cosa semblant a una segona joventut.

Dani Carvajal, premi al compromís

Aquesta temporada de Dani Carvajal està resultant excelsa. Tant és així que, de fet, fins i tot és determinant també en la seva faceta ofensiva. Ha anotat 4 gols i ha concedit 3 assistències en els 23 partits que ha disputat aquesta temporada amb el Reial Madrid.

De moment, a més, les lesions estan respectant-lo i Dani Carvajal es mostra a un nivell físic exquisit. Incansable durant els 90 minuts i present tant a les accions d'atac com a les defensives. És, sens dubte, el lateral dret indiscutible de Carlo Ancelotti.

Tan satisfets estan al Reial Madrid amb Dani Carvajal que fins i tot des del club blanc ja s'han decidit a oferir-li una renovació. El defensor blanc acaba contracte el 2025 i llavors ja tindrà 34 anys. Així i tot, Florentino Pérez li oferirà els pròxims dies estendre el seu compromís amb el club un any més.

Dani Carvajal intentant controlar una pilota contra l'Athletic Club
Dani Carvajal en un partit amb el Reial Madrid | Europa Press

Jeremie Frimpong com a alternativa

Malgtrat l'enorme confiança dipositada en Dani Carvajal, el Reial Madrid és conscient que, per la seva edat, han de fitxar un suplent. Davant d'aquesta tessitura, el favorit de la directiva és Jeremie Frimpong. El seu rol seria el d'alternativa a l'espanyol mentre el '2' continuï rendint al nivell actual i s'acaba d'adobar per ser el titular més endavant.

Jeremie Frimpong té 23 anys i és un dels pilars fonamentals dels esquemes de Xabi Alonso al Bayer Leverkusen. El Reial Madrid n'és conscient i està preparant una oferta de 40 milions per poder convèncer el club alemany. Així doncs, és una possibilitat més que real que Jeremie Frimpong acabi vestint la carcassa blanca el curs que ve.