Ilkay Gündogan mirant cap a un costat amb Ronald Araújo al fons amb el peto d'escalfament

FUTBOL

El Clàssic demostra que Gündogan es va equivocar, la culpa no va ser de Ronald Araújo

El Clàssic torna a deixar clar els diferents criteris arbitrals i Ronald Araújo ha de fer-li-ho veure a Ilkay Gündogan

"Estic decebut, molt decebut. Estava a la nostra mà i ho hem regalat al PSG. Els ho hem regalat de la manera més fàcil", declarava Ilkay Gündogan en finalitzar el partit de Champions a Montjuïc.

L'error de Ronald Araújo va condicionar les aspiracions de l'equip culer i Ilkay Gündogan es va mostrar molt crític amb el seu company: "És dur dir-ho… Però en aquests moments tan crucials has d'estar segur si vas a buscar la pilota. Jo no sé si toca la pilota o no… Jo prefereixo concedir un gol o fins i tot permetre un u contra u. Jo no sé si arribava a la pilota o no, però donar al porter l'oportunitat de parar-la, o fins i tot donar-los el gol".

Aquestes paraules van crear una elevada polèmica entre els aficionats culers i també dins de la plantilla del Barça. L'uruguaià va mostrar el seu desacord amb Ilkay Gündogan després de les seves declaracions: "Prefereixo no dir res, tinc codis i valors que cal respectar". Dies més tard, Sergi Roberto, el capità, va voler treure ferro a l'assumpte i deixar clar que són una pinya: "No hi ha cap problema intern, som una família i estem molt units".

Diferents criteris arbitrals

Des de ja fa diverses temporades, ha quedat demostrat que el criteri dels àrbitres internacionals és molt diferent del dels espanyols. En qüestió de dies s'ha pogut apreciar com dues jugades semblants han tingut finals diferents.

En aquest cas, parlem de la jugada de Ronald Araújo al partit contra el París Saint-Germain, que va suposar la seva expulsió directa i l'eliminació del Barça a la Champions League. L'uruguaià va frenar Barcola, impedint el seu avanç, cometent falta i, amb això, la targeta vermella.

Tot i això, al Clàssic, Eduardo Camavinga va fer una acció molt similar a la de Ronald Araújo contra Lamine Yamal, però el col·legiat no la va penalitzar de la mateixa manera. En aquesta situació, el francès va colpejar el davanter espanyol abans d'entrar a l'àrea i malgrat que era l'últim home, l'àrbitre només va mostrar la targeta groga. L'acció de l'uruguaià al partit contra el PSG va ser molt similar, però l'àrbitre romanès va decidir expulsar-lo.

Jugada polèmica Clàssic

El Clàssic ens torna a demostrar que els criteris arbitrals són molt diferents a LaLiga que a Europa. El Barça va sortir perjudicat en totes dues situacions i els aficionats culers es mostren a les xarxes socials molt disgustats per la diferència de criteris.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: