Andreas Christensen en primer pla amb una bandera de la Premier League al fons
FUTBOL

Andreas Christensen no falla i la Premier està a l'aguait: ha arribat més d'una oferta

El danès està fent una temporada sòlida al Barça i a la Premier ja li ofereixen la possibilitat de tornar

Andreas Christensen està sent una de les principals referències del Barça aquesta temporada. El central danès ha jugat 15 partits, per la qual cosa Xavi hi diposita una gran confiança. Tanmateix, el nòrdic no les té totes, ja que no acaba de jugar tant com li agradaria.

L'aparició d'Íñigo Martínez als plans de l'entrenador de Terrassa ha enxampat per sorpresa el '15' blaugrana. A això cal sumar-hi que sol tenir llargs períodes per lesió, cosa que fa que trigui a tornar a estar en plena forma. Això fa dubtar molt Xavi a l'hora de posar el central a l'onze titular.

Ara bé, no s'acaba de rendir en el seu intent de tornar a mantenir-se a l'onze inicial del Barça. De fet, el mateix danès ha comentat que li encantaria provar de pivot defensiu si això li permet ser important a l'equip. Per si això no funciona, l'agent d'Andreas Christensen ja té pensat un pla B.

La Premier, atenta a Andreas Christensen

Aquesta opció alternativa d'Andreas Christensen consisteix a tornar a la Premier League, on té un gran cartell. Segons ha informat el diari Sport, l'agent del danès ha traslladat l'interès d'alguns clubs pel jugador. De fet, es consta que hi ha algunes ofertes pel jugador, però res de concret.

Andreas Christensen a un partit amb el Barça
A Anglaterra segueixen de prop Andreas Christensen | Europa Press

En les darreres setmanes, s'ha parlat de la possibilitat que el Newcastle en sigui un dels interessats. Les garses estan muntant un gran projecte gràcies als diners àrabs, que els ha tornat a la Champions League després de diversos anys. Tot i això, necessiten encara reforçar-se més si volen convertir-se en un equip referència i un d'aquests jugadors és Christensen.

Un altre dels equips interessats és el Liverpool FC, actualment segon a Premier League. Malgrat aquesta bona posició, la veritat és que la defensa necessita reforços, encara que Virgil van Dijk hagi tornat al seu millor nivell. Malgrat que el neerlandès hagi tornat d'una gran manera, necessita algú perquè sigui la seva parella i és aquí on entra el danès.

Però no són els únics que van darrere d'Andreas Christensen de la lliga anglesa, ja que el seu antic club potser voldria pescar-lo. Al Chelsea són conscients que van perdre un gran jugador i el volen de tornada. A més, tenint en compte la mala situació dels 'blues', portarien un gran reforç.

Andreas Christensen no es planteja anar-se'n del Barça

Davant d'aquest possible interès per part dels clubs de la Premier League, la idea d'Andreas Christensen és molt clara. El danès vol complir el seu contracte amb el Barça, que acaba la temporada 2026, per la qual cosa no es planteja moure's de la Ciutat Comtal. Encara més, vol lluitar per un lloc a l'onze de l'equip.

Andreas Christensen amb l'escut del FC Barcelona al fons
Andreas Christensen vol quedar-se al Barça | @FCBarcelona

Respecte a aquest tema, aquest diumenge passat davant de l'Atlètic de Madrid, Andreas Christensen va tenir una gran oportunitat. La lesió d'Íñigo Martínez li va donar aquesta possibilitat, la va aprofitar al màxim i va permetre el Barça superar per la mínima un dels seus grans rivals. Amb vista al partit de Girona FC, podria tornar a ser de la partida.

Quant al seu futur, hi ha algunes informacions que apunten que Andreas Christensen ja havia renovat el contracte. No obstant això, aquesta situació sembla complexa, ja que el Barça no ha manifestat en cap moment que això passarà. Cap dels dos escenaris no està descartat en aquest sentit.

L'únic que és cert en el cas d'Andreas Christensen és que no hi ha res de segur. Diversos clubs de la Premier League van darrere del danès, però la intenció d'aquest és seguir al Barça a la recerca de fer-se un lloc. Caldrà veure com pot acabar aquesta història.