Dani Ceballos amb un escut de l'Aston Villa
FUTBOL

Unai Emery no només vol fitxar Dani Ceballos al Reial Madrid: el seu altre objectiu

L'Aston Villa, a més del centrecampista andalús, vol incorporar un altre dels talents espanyols del club blanc

El Reial Madrid disposa de molt de crac jove de present i futur. De fet, fins i tot alguna d'aquestes joies s'està quedant sense cabuda al sistema de Carlo Ancelotti. Principalment Dani Ceballos (27 anys), que prometia liderar la medul·lar després d'un desenllaç de temporada espectacular, però una lesió el va fer perdre protagonisme.

Motiu més que suficient perquè Unai Emery, compatriota de Ceballos, somiï emportar-se'l a l'Aston Villa de la Premier League. Encara que sembla que no és l'únic talent nacional que ha captivat l'equip anglès.

Brahim Díaz, una debilitat d'Emery

Brahim va tornar al Reial Madrid aquest mateix estiu després de despuntar a l'AC Milan. Un canvi d'aires que el va adobar com a futbolista, però que alhora se sent insuficient per complaure el Madrid. Només cal veure els seus minuts: 416' repartits en 14 partits.

Una quantitat insuficient per a Brahim, que ja va travessar una situació calcada a la seva primera etapa com a madridista. Encara més tenint en compte l'escassetat d'oportunitats de què disposa el mitjapunta davant la plaga de lesions que pateix el Reial Madrid. I és que, fins ara, només ha rebut minut residuals i oportunitats davant equips de menor nivell.

Un context conformista i gens favorable pel que fa al creixement que esperava obtenir Brahim. Per aquesta raó, encara que el seu contracte expiri el 2027, el jugador es nega a quedar-se una altra vegada com a suplent habitual.

Per tant, l'Aston Villa, un club que figura a llocs de Champions i competeix a Europa, està al corrent de la seva situació. Majorment per part d'Emery. El tècnic basc considera Brahim com un futbolista de les seves necessitats i un talent excepcional per pujar de nivell el seu equip.

Així que, si la tònica continua com fins ara, el Villa atacarà pròximament per la perla de 24 anys.

Desplaçat pel seu millor amic

Tornar al Reial Madrid per segona vegada i de nou no tenir minuts és complicat, però encara ho és més si la causa és el fitxatge d'un dels teus millors socis. I és que Brahim i Jude Bellingham van començar una bonica amistat des d'aquesta pretemporada fins avui. Tot i això, la irrupció de l'anglès com a centrecampista ofensiva ha deixat sense minuts l'espanyol, que parteix des de la mitjapunta.

Bellingham registra 15 gols en els primers 17 partits amb el Reial Madrid. Ha debutat de millor manera que Alfredo Di Stéfano i Cristiano Ronaldo, les dues llegendes més grans del club. Per això són paraules grans venint d'un noi de tot just 20 anys que juga a la medul·lar.

Així doncs, si Bellingham manté aquest nivell, es preveu molt complicat que cedeixi el seu lloc a Brahim. Un moment delicat per al malagueny, que malgrat haver aportat 3 gols i 1 assistència en 13 partits, només hi participa en ocasions comptades.