Pere Romeu en primer pla amb una bandera del FC Barcelona darrere

FUTBOL

Pere Romeu somriu amb el 'fitxatge' del Barça Femení: Ja està a punt per tornar

La futbolista està preparada per donar el màxim la temporada que ve i tornar a ser essencial per a l'equip

El Barça Femení s'enfronta a una temporada plena de reptes i canvis significatius. La sortida de tres peces clau com Jonatan Giráldez, Sandra Paños i Mariona ha deixat una empremta i es tanca un cicle, però també s'obre una porta a noves oportunitats.

Encara amb la ressaca emocional del comiat, és un moment important perquè l'equip es recompongui i busqui reforçar-se amb nous fitxatges. I per això, Pere Romeu, el nou tècnic del FC Barcelona, ja sap que podrà comptar amb el retorn més esperat.

El 'fitxatge' més esperat per al Barça Femení

Enmig de moltes emocions, el Barça Femení ha aconseguit la incorporació més especial a l'equip. La tornada de Mapi León ha estat una notícia que ha donat vida a tot el barcelonisme.

Muntatge amb Mapi Leon com a protagonista

La central del Barça Femení ha estat fora dels terrenys de joc més de 6 mesos a causa d'una lesió de genoll que va requerir una intervenció quirúrgica. El seu darrer partit abans de la lesió va ser el 22 de novembre a l'enfrontament de Champions contra l'Eintracht.

Aquest diumenge passat, en l'últim partit de la temporada al Johan Cruyff, Mapi León va tornar a tenir minuts al camp. Va jugar mitja hora i cada cop que tocava la pilota, l'afició s'hi bolcava amb aplaudiments i suport, demostrant l'afecte i la importància de la jugadora per a l'equip.

La substituta de Mapi León no ha defraudat

Durant l'absència de Mapi León, el tècnic Jonatán Giráldez ha hagut de refer la zona defensiva. Giráldez va decidir col·locar Ingrid Engen com a central i va encertar. La futbolista ha demostrat una gran adaptabilitat i solidesa a la defensa al llarg de la temporada.

A la zona mixta, Mapi León va assegurar que: "És que no s'ha notat la meva baixa en cap moment", i va elogiar la seva parella i companya d'equip. "Crec que Engen s'ha adaptat molt bé i s'ha entès perfectament amb Irene Paredes a la zona defensiva".

El treball dur i els desafiaments emocionals en la recuperació

Mapi León també va parlar del seu pas en el procés de recuperació, un període que descriu el treball dur i els desafiaments emocionals. "Hi ha moltíssima feina que no es veu i és una sensació estranya. Ja des que passes de fer els entrenaments sola a fer-ho amb el grup, hi ha molts estímuls i vas mirant el genoll per veure que segueix bé", ha comentat.

El procés de recuperació no és només físic, sinó també mental. "He estat superfocalitzada en la meva lesió i fins i tot t'allunyes una mica de l'equip perquè no ets en la dinàmica. M'ha servit una mica per allunyar-me, per respirar i per passar més temps amb els meus pares, que normalment no estic gaire amb ells", va afegir.

Les declaracions de Mapi León reflecteixen la importància del benestar mental i emocional en el procés de recuperació d'una lesió, un aspecte que sovint passa per alt al món de l'esport.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: