Carlo Ancelotti mira a càmera de reüll mentre està assegut a la banqueta
FUTBOL

Carlo Ancelotti el va enganyar, no juga i ja hi ha 2 equips preguntant pel fitxatge

Carlo Ancelotti li va demanar que renovés l'any passat amb la promesa que tindria molts minuts, però la realitat és ben diferent i la seva sortida del Reial Madrid és un fet

Carlo Ancelotti és un entrenador que es caracteritza per tenir sempre les idees molt clares. En aquest sentit, el tècnic del Reial Madrid sempre hauria manifestat el seu interès a forjar un grup més enllà de les individualitats.

Tot i això, en certes ocasions sembla que el seu suport excessiu en certs jugadors relega uns altres a l'ostracisme. Això diverses vegades demostra que no es produeix per una qüestió de talent, sinó per un motiu més aviat preferencial de l'italià.

Una manera d'entrenar i formar plantilla que és més que respectable, però que pot danyar el futur d'alguns integrants del seu vestidor. En concret, n'hi ha alguns que no estan disputant minuts al centre del camp malgrat oferint-hi mèrits.

Un dels casos que més crida l'atenció és el del jove Arda Güler. El turc ja va marcar el seu primer gol havent disputat només 98 minuts repartits en 5 partits oficials de LaLiga. Tanmateix, també hi ha un altre jugador que no acaba de trobar-se còmode amb la seva situació i que podria canviar-la a l'estiu: Dani Ceballos.

Dani Ceballos s'obre pas al mercat

Dani Ceballos apuntava a ser un dels millors centrecampistes espanyols del nostre temps. La seva personalitat i qualitat desplegada a les seves etapes al Real Betis va fer despertar l'interès de grans clubs com el Reial Madrid.

Ara bé, el centrecampista no hauria aconseguit trobar aquest lloc que tant anhela a l'onze blanc. Carlo Ancelotti no desitja incloure'l en una plantilla que cada vegada sembla més consolidada, sobretot al centre del camp.

Carlo Ancelotti en primer pla amb Dani Ceballos al fons mirant de reüll sobre una imatge d'un camp de futbol

Per aquest motiu, hi ha dos equips de LaLiga que s'haurien començat a fixar en Dani Ceballos de cara al mercat d'estiu. D'una banda, l'Atlètic de Madrid sembla el millor posicionat de cara a les ambicions del futbolista.

Costa pensar que Dani Ceballos vulgui renunciar tan aviat a continuar intentant-ho en equips aspirants a donar guerra a Champions. Per aquest motiu, l'opció d'integrar el vestidor blanc-i-vermell podria arribar a seduir-lo d'acord amb els antecedents de Marcos Llorente o Álvaro Morata.

Tots dos van ser futbolistes del Reial Madrid que han aconseguit trobar el seu lloc a l'onze del Cholo Simeone. Un tècnic que, a més, no ha amagat mai la seva admiració per Dani Ceballos i que seria un dels culpables de l'interès matalasser en ell.

El Real Betis es fica a la licitació per Dani Ceballos

A més de l'Atlètic de Madrid, un dels equips que estaria interessat a aconseguir els serveis de Dani Ceballos és el Real Betis. Manuel Pellegrini voldria reformar un centre del camp que necessita jugadors amb personalitat.

Isco Alarcón ha resultat un fitxatge molt satisfactori per a la directiva verd-i-blanca i voldrien repetir l'operació amb Dani Ceballos. A més, la proximitat del jugador amb el Real Betis podria motivar-lo per deixar plantat el Cholo Simeone.

Ara com ara, sembla que la situació comença a escalfar-se i Carlo Ancelotti haurà de decidir aviat si prescindeix de Dani Ceballos definitivament.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: