Brahim Díaz amb unes ales d'àngel darrere seu mentre fa la seva típica celebració amb els palmells de les mans cap amunt

FUTBOL

Brahim Díaz tanca el seu gran 'fitxatge', el Reial Madrid li dona ales

La importància del jugador espanyol els darrers mesos ha provocat que el seu valor de mercat es dispari pels núvols

A mesura que han anat transcorrent els mesos, Brahim Díaz ha guanyat un lloc molt important en la rotació del Reial Madrid. Al principi de la temporada, Carlo Ancelotti no semblava comptar amb el jugador i, durant les primeres jornades de la lliga, la participació del malagueny va ser pràcticament nul·la.

Ara bé, les lesions que han afectat diversos jugadors de la plantilla del Reial Madrid han brindat a Brahim Díaz l'oportunitat de demostrar la seva vàlua. El malagueny ha esdevingut un pilar fonamental dins de l'equip de Carlo Ancelotti, tal com ho demostren els minuts que ha acumulat. Actualment, ha disputat un total de 26 partits, sumant 1009 minuts de joc.

Brahim Díaz s'ha guanyat els seus minuts i la confiança de Carlo Ancelotti

Els seus registres numèrics són impressionants en comparació dels minuts jugats. Brahim Díaz ha anotat set gols i ha repartit tres assistències. Això ha portat Luis de la Fuente a considerar-lo per a la seva prellista per a la pròxima convocatòria de la selecció espanyola.

La possible convocatòria amb la selecció espanyola podria ser una notícia excel·lent per a Brahim Díaz. Tot i això, no és l'única novetat que podria rebre. Els darrers dies, s'ha filtrat que Adidas planeja oferir un contracte de llarga durada al jugador andalús per patrocinar-lo.

El jugador andalús ha esdevingut molt popular entre els aficionats madridistes a causa del seu destacat rendiment al camp. Molts seguidors han adquirit la samarreta. Adidas, com a patrocinador de la samarreta del Reial Madrid, és conscient de l'impacte que ha tingut el jugador, i busquen posicionar-lo com una de les seves principals figures al mercat espanyol.

Adidas planeja oferir a Brahim Díaz un contracte multimilionari

No només això, Brahim Díaz també ha acumulat nombrosos seguidors a Itàlia a causa de les seves reeixides temporades com a jugador de l'AC Milan. Molts aficionats 'rossoneri' el segueixen a les xarxes socials. Per tant, la renovació del seu contracte amb Adidas també representa una oportunitat per a la marca al mercat italià.

Es rumoreja que Adidas planeja oferir a Brahim Díaz un contracte milionari per assegurar la seva signatura. Si s'arribés a concretar, la marca alemanya superaria novament Nike i representaria una part rellevant de la plantilla madridista. La gran relació que manté la multinacional alemanya amb el Reial Madrid és sens dubte una gran aliança que retroalimenta les dues entitats.

Amb Jude Bellingham com a màxim exponent, ara Adidas ha elegit Brahim Díaz per ampliar el seu domini al Reial Madrid. Una batalla tan important com l'esportiva i que el conjunt blanc guanya per golejada. Doncs, a més, acaba de signar amb HP per al patrocini d'una de les seves mànigues per una quantitat enorme de diners, fent que la samarreta del Reial Madrid superi els 200 M€ de valor.