Xavi Hernández en primeríssim primer pla mirant a un costat
FUTBOL

El pitjor fitxatge de la història del Barça esdevé el botxí de Xavi Hernández

Un exjugador del Barça dona el cop de gràcia a Xavi Hernández

Xavi Hernández és conscient que el Barça no passa el seu millor moment, però també sap perfectament que tota la culpa no és seva. De fet, el PSG és un dels causants principals d'aquesta situació. Els traspassos a l'equip parisenc, sens dubte, han estat un dels detonants que han provocat que el club culer estigui en la situació actual.

L'equip francès, decidit a intentar dominar el futbol europeu, va abonar la clàusula de rescissió de 222 milions que tenia Neymar com a jugador del Barça. Amb la seva venda, Josep Maria Bartomeu va decidir fer el fitxatge d'Ousmane Dembélé. Un fitxatge que, amb el pas del temps, s'ha convertit en l'enemic públic número u de Xavi Hernández i el barcelonisme.

Ousmane Dembélé sentencia el Barça

Aleshores, al Barça semblava tenir clar que Ousmane Dembélé tenia prou habilitats per ser l'encarregat de liderar la davantera del club culer en un futur no gaire llunyà. Ara bé, això no es va produir i el seu fitxatge pot ser considerat com un dels pitjors de tota la història de l'entitat catalana.

Ousmane Dembélé a un partit amb el Barça

Des que Ousmane Dembélé arribés a la Ciutat Comtal amb només 20 anys, el jugador va demostrar ser molt poc professional. A causa de la mala alimentació i els mals hàbits, el francès solia patir lesions musculars amb regularitat. Durant la primera temporada, només va poder participar en 23 ocasions, però, així i tot, va ser capaç d'anotar 4 gols i repartir 9 assistències.

La seva segona temporada com a culer segurament va ser el seu millor any. A la 18/19, Ousmane Dembélé va disputar un total de 2.503 minuts, va participar en 42 partits i va ser capaç d'anotar 14 gols i repartir vuit assistències. A la 19/20, les lesions van tornar a sorgir i només va poder disputar 492 minuts en tot el curs.

Ousmane Dembélé en té la culpa

Ja amb l'arribada de Ronald Koeman, Ousmane Dembélé va anar millorant la seva condició física i es va mostrar més compromès. Tanmateix, no va ser fins que va arribar Xavi Hernández quan va començar a mostrar la seva millor versió al Barça. El tècnic català el va fer sentir important i va ser llavors quan va decidir fer un pas endavant.

Però quan el Barça i Xavi Hernández el necessitaven més, Ousmane Dembélé va decidir abandonar el Barça per anar-se'n a jugar al PSG. Allà, el francès ha mostrat la seva millor versió atès que no ha patit lesions i ha pogut estar disponible per a Luis Enrique de manera regular. Ha estat el culpable de l'eliminació a Champions i ha quedat com un traïdor per als aficionats culers.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: