Ilkay Gündogan amb la mirada perduda

FUTBOL

3 pesos pesants del Barça adverteixen Ilkay Gündogan dies abans del Clàssic

Gündogan va fer unes declaracions incendiàries sobre el partit del PSG que han tingut resposta dels seus companys

Ilkay Gündogan va arribar al Barça per viure nits màgiques i aportar experiència a un grup massa jove. Va aterrar a Espanya després d'aixecar la Champions League amb el Manchester City i va pensar que aquí seria el mateix. L'ADN Barça li cridava molt l'atenció i va voler provar sort, però potser s'ha trobat amb un escenari que no esperava.

Després de l'eliminació davant del PSG, Ilkay Gündogan va aparèixer a zona mixta per deixar clar que el primer pas cap a l'èxit ha de ser l'autocrítica. Es va mostrar realment molest amb l'expulsió de Ronald Araújo i va criticar, encara que no directament, la decisió de frenar la carrera de Barcola i guanyar-se la targeta vermella. Ell ho hauria fet diferent i així ho va fer veure sense pèls a la llengua: "la targeta vermella tan d'hora et mata al partit", ha sentenciat.

Tot i això, Ilkay Gündogan ha topat amb diverses reaccions inesperades. En cap moment va voler faltar el respecte a Ronald Araújo, però a causa de la seva ambició, sí que va voler explicar en què havien fallat i els aspectes que cal millorar. Ara, per a sorpresa seva, no només el central uruguaià li ha respost, diversos dels seus companys també ho han fet.

Ilkay Gündogan rep revessos després de parlar de l'expulsió de Ronald Araújo

Ronald Araújo va ser l'únic responsable de la seva expulsió, que va donar ales al PSG, i sembla que a l'uruguaià no li han semblat gens bé les crítiques d'Ilkay Gündogan. De fet, va voler contestar-li a la seva manera, assegurant que no valorarà les declaracions del centrecampista alemany pels seus codis i valors. No obstant això, n'hi ha d'altres que sí que han volgut deixar clar a l'alemany que així no es fan les coses.

En primer lloc, en una publicació de Ronald Araújo a les xarxes socials, diversos pesos pesants del vestidor del Barça van voler mostrar-li el seu suport públicament. Cubarsí, Lamine, Cancelo, Balde o Ferran Torres li van mostrar el seu suport amb missatges, però n'hi ha d'altres que van anar més enllà.

Ronald Araújo agafant el banderí de córner amb els missatges dels seus amics

Koundé, per exemple, va dir a les xarxes socials a manera de dard que “per cert, guanyem i perdem com a equip, sempre”. Raphinha, per la seva banda, també va afirmar a les seves xarxes que "mato i moro per cadascun de vosaltres". I el capità, Sergi Roberto, va dir el següent: “Ara més units que mai; aquí guanyem i perdem tots junts”.

Amb aquests missatges es pot donar a entendre que un error el pot tenir qualsevol i que no cal culpabilitzar de manera pública ningú. Tres declaracions que contesten directament Ilkay Gündogan i que poden obrir una bretxa al vestidor. La millor manera de tancar-la, això sí, és pensant ja en el Clàssic, on esperen competir com a equip.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: