Xavi Hernández amb un gran somriure al costat de Xabi Alonso a l'ombra

FUTBOL

El Bayer de Xabi Alonso no pot evitar que marxi i el Barça somia amb el seu fitxatge

Xabi Alonso ha conquerit la Bundesliga gràcies a un talent generacional que podria sortir aquest mateix estiu

Xabi Alonso ha aconseguit el que semblava impossible. El Bayer Leverkusen li ha tret la Bundesliga al Bayern Munic, que des del 2013 portava guanyant el títol de lliga de manera consecutiva. Sens dubte, la fita assolida per l'espanyol el situen entre els millors tècnics del món, però no ho hauria pogut aconseguir sense l'ajuda dels seus pupils.

Xabi Alonso ha creat un grup tremendament competitiu liderat per grans jugadors com Florian Wirtz, Frimpong, Grimaldo o Xhaka. Un equip que ha estat capaç d'aixecar la Bundesliga sense perdre ni un sol partit i jugant com feia anys que no vèiem. Això sí, no tot són alegries al Bayer, ja que el seu CEO, Fernando Carro, ja ha avisat que tocarà deixar sortir les grans estrelles.

El Barça vol el líder de Xabi Alonso

Davant aquest escenari, el Barça ha posat tota la seva atenció al Bayer Leverkusen per intentar rascar un fitxatge de primer nivell. És evident que la jove plantilla culer necessita millores i que la desbandada del Bayer és una gran opció per trobar peces noves per als futurs esquemes de Xavi Hernández. I és que si Joan Laporta aconsegueix tancar el fitxatge que té al cap, Xavi té moltes possibilitats de seguir al càrrec.

Sí, perquè a les ordres de Xabi Alonso, Florian Wirtz, el desig més gran del Barça, ha aconseguit completar una temporada excel·lent. Jugant com a mitjapunta, el talentós futbolista alemany ha aconseguit anotar 11 gols i repartir 10 assistències en 29 partits de lliga. Números d'autèntic mestre que ha complementat amb grans regats i detalls a cada partit disputat.

Florian Wirtz intenta fer una passada entre dos rivals amb la samarreta del Bayer

Ningú dubta de la qualitat de Florian Wirtz, per això està valorat en 110 milions i, al Bayer, encara que no ho diguin directament, ja el donen per perdut. Almenys això ha deixat caure el seu CEO, Fernando Carro, que ha confirmat que aquest estiu tocarà vendre per poder fer fitxatges. Un escenari molt semblant al del Barça, que també haurà de deixar sortir abans de pensar en l'arribada de Florian Wirtz.

Florian Wirtz, del Barça des de petit

Florian Wirtz s'ha coronat guanyant la Bundesliga amb Xabi Alonso, però el seu gran somni és jugar al Barça. Ja des de petit seguia l'equip culer tal com ell ha explicat alguna vegada: “Quan era un nen, sempre vaig voler jugar al Barça. Res no ha canviat en aquest sentit, però fins aleshores encara tinc una mica de temps”, va dir quan només tenia 17 anys.

Ara, amb 20, Florian Wirtz està llest per fer el salt al Barça, i més si tenim en compte les paraules de Carro. "Cada any necessitem vendre un jugador important per trobar pressupost per a nous fitxatges, així que probablement vendrem un jugador", ha dit. I no només això, ja que el CEO ha assegurat que “estem pensant a fitxar 2/3 dels jugadors amb aquesta quantitat de diners”.

Per tant, de les seves declaracions se'n pot extreure que el candidat perfecte per als objectius del club alemany és Florian Wirtz. És el que més valor té de tota la plantilla i pel qual es podrien obtenir més ingressos per fitxar aquests 2 o 3 futbolistes que pretén signar el Bayer. El Barça ho sap i està molt atent al que pugui passar, ja que Florian Wirtz està cridat a marcar una època i Joan Laporta ja somia amb la seva arribada.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: