Florentino Pérez mirant a terra amb un mig somriure al costat de l'escut del Bayer Leverkusen
FUTBOL

Els 2 fitxatges que vol fer Florentino Pérez al Bayer Leverkusen

Sembla que el president madridista vol reforçar la plantilla i mira a dos jugadors de l'equip de Xabi Alonso

Florentino Pérez té la intenció de fer diverses incorporacions de cara a la següent temporada. El president està decidit a reforçar la plantilla, a més de tancar la incorporació de Kylian Mbappé.

L'arribada de l'astre francès no suposa cap impediment per a Florentino Pérez. El gal es convertirà en el millor pagat de tota la plantilla madridista, però tot i així el Reial Madrid sembla estar decidit a incorporar grans jugadors de cara a l'estiu que ve.

La situació financera de l'entitat blanca permet a Florentino Pérez fer front a elevades despeses i la de Kylian Mbappé no serà l'única. I és que el president del Reial Madrid ha posat la seva mirada al Bayer Leverkusen, recentment coronat com a campió de la Bundesliga.

Florentino Pérez mira el Bayer Leverkusen

Durant l'actual temporada, la plantilla del Reial Madrid ha patit diverses baixes a la línia defensiva. Carlo Ancelotti no ha pogut comptar amb els seus millors homes i de vegades ha estat curt d'efectius. Davant d'això, sembla que una de les prioritats de Florentino Pérez és reforçar la defensa.

Però no només això, el Reial Madrid també podria tenir l'objectiu d'incorporar un jugador per a la línia medul·lar. Tot indica que tant Luka Modrić com Dani Ceballos sortiran de la disciplina blanca el proper estiu i la directiva podria estar a la recerca d'un centrecampista per substituir les baixes.

Tots dos objectius són idees de Florentino Pérez, que s'ha fixat al Bayer Leverkusen per assolir els seus objectius. I és que hi ha 2 pupils de Xabi Alonso que agraden molt al Reial Madrid.

Jeremie Frimpong i Florian Wirtz a l'agenda del Reial Madrid

Des de la premsa alemanya, diversos mitjans insinuen que el Reial Madrid hauria posat els seus objectius tant a Jeremie Frimpong com a Florian Wirtz. Els recents campions de la Bundesliga són considerats dues peces fonamentals en l'esquema de Xabi Alonso i han despertat interès a la cúpula blanca. El defensor podria ser considerat com el substitut de Dani Carvajal i l'alemany podria ocupar el lloc que deixa Luka Modrić.

Jeremie Frimpong en un partit amb el Leverkusen

Tot i això, tant Jeremie Frimpong com Florian Wirtz estan molt ben valorats a la junta directiva del Bayer Leverkusen. Els alemanys són conscients del potencial de tots dos i no semblen tenir la intenció de deixar-los sortir per reafirmar el projecte el proper any.

Florian Wirtz en primer pla amb el fons difuminat

Xabi Alonso ja ha confirmat que es quedarà al Bayer Leverkusen una temporada més. Tot i que puguin rebre ofertes el proper estiu, el més lògic és que tots dos també continuïn al club alemany.

Tot i això, tal com explica Defensa Central, "El Madrid mira de reüll la parella de moda per Alemanya i espera que per al 2025 o 2026 hi hagi veritables fulls de ruta a recórrer per comptar amb tots dos al coliseu blanc".

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: