Joan Laporta mirant al capdavant amb cara de sorpresa amb l'escut del Girona darrere i Joao Cancelo al fons
FUTBOL

El Barça vs. Girona obre els ulls de Joan Laporta: millor que Joao Cancelo i més barat

Jules Koundé queda retratat amb el tercer gol en contra i Joao Cancelo podria estar a la corda fluixa per culpa del lateral del Girona FC

S´acaben d´enfrontar el FC Barcelona i el Girona FC i ens han regalat un magnífic partit. Ha estat molt igualat i els moments determinants són els que han marcat clarament la diferència. Els de Barcelona no han parat d'arribar a la porteria rival, però els de Girona han aprofitat les ocasions.

Si el Girona FC volia treure Pablo Torre , havia de pagar 300.000 euros per la "clàusula de la por" que figura a la seva cessió. Finalment, han decidit no pagar-los assegurant que “era massa diners per a un sol partit”. Tampoc tenia gaire sentit pagar per un jugador a qui no treuen ni quan no han de fer front a cap cost.

A més, un dels seus companys ha brillat especialment i podria tornar a radar del FC Barcelona. Miguel Gutiérrez ha fet un gran partit i això podria obrir les portes a altres conjunts. Els culers ja s'hi van fixar, però no van ser els únics.

Miguel Gutiérrez amb la samarreta del Girona FC corrent al costat de l'escut del FC Barcelona
El FC Barcelona serà el futur del lateral? | Europa Press

La primera part ens ha deixat bons moments

El FC Barcelona ha començat el partit amb decisió i la primera jugada ha acabat a les mans del porter del Girona FC. Al minut 3, els culers han reclamat unes possibles mans d'Eric García; finalment s'han donat per involuntàries. La primera ocasió del Girona FC ha arribat al minut 6 quan Dovbyk ha xutat directe a les mans d'Iñaki Peña.

Al minut 12 arribaria el gol del Girona FC després d'un robatori i una ràpida reacció que deixaria el FC Barcelona descol·locat. Però, 7 minuts després, Lewandowski ha aparegut amb un bon cop de cap per enfonsar l'esfèric al fons de la xarxa. Miguel ha marcat el segon gol dels albirrojos al 40: ha atacat diverses vegades i, al final, ha aconseguit el seu gol.

El FC Barcelona ha jugat amb molts tocs, mentre que el Girona FC ha optat pels contraatacs i les passades ràpides. Hem pogut veure un Raphinha molt participatiu a la defensa i creant alguna ocasió en l'atac. Els albirojos han demostrat per què són a la part superior de la taula i han deixat clar que han arribat per quedar-s'hi.

Tot i dominar el partit, el FC Barcelona no aconsegueix la victòria

Ferran Torres ha entrat per Joao Félix als 20 minuts de l'inici de la segona part i ha revolucionat el partit. 10 minuts abans del final, un error de Koundé provoca el tercer gol del Girona FC i deixa els de la capital catalana amb els ànims baixos. Gündogan ha marcat en el temps de descompte, però Stuani ha sentenciat el partit del tot a l'últim minut, posant així el 2-4.

Miguel Gutiérrez ha fet un gran partit i ha demostrat per què ho tenen en tan alta estima els albirojos. Com bé va assegurar el "Diario Gol", el lateral era del gust de Xavi Hernández, que va mostrar el seu interès per ell. Tot i tenir un valor de mercat de 15 milions, podria ser més rendible que Joao Cancelo; el portuguès és força més car i rendeix menys.