Muntatge de Joan Laporta amb l'escut del Manchester United
FUTBOL

El càstig dur al Manchester United provoca la mirada del Barça, 5 possibles fitxatges

En el cas que la UEFA decideixi sancionar l'equip anglès, diversos jugadors podrien interessar a la directiva del club culer

El Manchester United ha estat posat en alerta màxima després de conèixer les noves regulacions de la UEFA. L'organisme europeu ha anunciat el seu renovat reglament sobre la "multipropietat", una mesura que podria deixar els 'Red Devils' fora de les competicions europees la temporada que ve.

L'arribada de Jim Ratcliffe a Old Trafford ha generat preocupació a Anglaterra i als aficionats de la Premier League. El nou propietari del Manchester United, que lidera el grup INEOS, té la intenció de fer una revolució amb el seu nou actiu, però s'enfronta a diversos obstacles.

La UEFA podria deixar el Manchester United sense jugar a Europa

Recentment, la UEFA ha publicat les noves normatives sobre la "multipropietat" a les competicions europees. El grup INEOS, que controla el Manchester United, també és amo del Niça, que milita a la Ligue 1. Segons la nova reglamentació, els equips sota el mateix paraigua del propietari podrien participar en Europa si estan en categories diferents, però es prohibeix la seva participació en la mateixa divisió.

Ara mateix, tots dos clubs estan situats a prop de la zona d'Europa League, cosa que podria suposar que el Manchester United es quedés sense participació el pròxim curs. En cas que el club anglès es quedi exclòs de la Champions League o l'Europa League, és probable que alguns dels seus jugadors sol·licitin sortir. La plantilla dels 'Red Devils' compta amb grans noms que podrien interessar a clubs de tot Europa.

Joan Laporta s'interessa en diversos jugadors del Manchester United

Fa unes setmanes es va veure la directiva del Manchester United i la del Barça reunits a Barcelona. Es va especular que les dues parts podrien estar interessades a dur a terme diversos traspassos. A la junta de Joan Laporta, sembla que els agraden diferents jugadors dels 'Red Devils' i podrien estar considerant la possibilitat d'un intercanvi.

En cas que l'equip anglès sigui finalment sancionat, és probable que el valor dels jugadors es vegi reduït. Joan Laporta podria aprofitar aquesta situació per interessar-se en jugadors que en algun moment han estat vinculats al club culer. Tant McTominay, Diogo Dalot, Marcus Rashford, Mason Greenwood i Jadon Sancho han estat esmentats en alguna ocasió com a possibles fitxatges per al Barça.

Marcus Rashford celebrant un gol amb el Manchester United amb els braços oberts

La difícil situació econòmica que travessa el club fa que aquests traspassos semblin complicats de concretar. Tot i això, per a l'estiu que ve s'espera que el Barça obtingui una quantitat considerable que li permeti fer incorporacions d'alt cost. Els jugadors del Manchester United podrien convertir-se en objectius per al Barça si les seves incorporacions representen una oportunitat al mercat.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: