Joan Laporta en primer pla amb una foto de grup del Betis
FUTBOL

El Barça tanca el fitxatge d'un nou defensa 59 milions més barat que Matthijs de Ligt

El president del Barça, Joan Laporta, ja ha confirmat la identitat d´un nou defensa que fitxarà pel club català durant aquest pròxim mercat de fitxatges d'estiu i que deixarà sense opcions Matthijs de Ligt

El Barça de Joan Laporta ja treballa amb dos grans objectius a l'horitzó. El primer passa, inevitablement, per decidir el futur nou entrenador del primer equip, que si no hi ha un gir radical, serà l'alemany Hansi Flick. I el segon gran objectiu que s'ha plantejat Joan Laporta no és cap altre que reforçar, amb fitxatges de renom, una de les grans debilitats d'aquest Barça actual.

En pocs mesos, el cap del Barça ha hagut de, a més de començar a treballar en el substitut de Xavi Hernández, tornar a reconstruir una plantilla que segueix força descompensada. Tot i tots els esforços empresos pel club durant el mercat de fitxatges d'estiu passat, el Barça ara coixeja d'una pota que abans era la seva gran virtut. Parlem de la línia defensiva, una línia que, tot i brillar durant la passada edició de LaLiga EA Sports, aquest any ha baixat molt el seu rendiment, esforç i regularitat.

Joan Laporta ho sap i, per tant, ja prepara un gran fitxatge ideal per revolucionar el vesper. Un vesper que, vagi per davant, també patirà diversos canvis importants en forma de sortides, segons ha pogut contrastar 'e-Notícies'. Així ho va avançar, fa alguns dies, el mateix president del Barça, que va filtrar el primer gran fitxatge de la temporada que ve: un defensa 59 milions més barat que Matthijs de Ligt.

Ni Matthijs de Ligt, ni tampoc Alessandro Bastoni: el Barça ja té 2 noves perles per millorar la defensa

Tot i que el neerlandès del Bayern Munic Matthijs de Ligt ja s'ha deixat veure per la ciutat, els plans de Joan Laporta no van en aquesta direcció. De fet, el president del Barça ja ha tancat un altre fitxatge que, sense anar més lluny, costa 59 milions d'euros menys que ara defensa del conjunt alemany de Tuchel. El mateix Matthijs de Ligt no amaga que estaria encantat de fitxar pel Barça, coincidint així amb el seu gran amic Frenkie de Jong, però el Barça ho veu impossible.

I ho veu impossible alhora que innecessari, ja que cal recalcar que, a més de la confirmació d'un nou fitxatge, Joan Laporta també té previst donar volada a Pau Cubarsí. El jugador del planter del Barça, encara en edat juvenil, està sent una de les revelacions de la temporada i al club tenen molt clar que s'ha guanyat una gran oportunitat.

El Barça prepara grans canvis per a la plantilla de la temporada que ve i, encara que des del club català prefereixen guardar silenci, el Barça anirà amb tot aquest proper mercat de fitxatges. I és que, amb el nou entrenador, que serà l'alemany Hansi Flick, Joan Laporta vol que el Barça torni a dalt de tot de l'elit futbolística.

El Barça tanca el fitxatge d'un defensa 59 milions més barat que Matthijs de Ligt: tot confirmat

Després de l'arribada d'Iñigo Martínez, el central danès Andreas Christensen ha anat perdent protagonisme i Joan Laporta ja busca trobar el seu substitut. La secretària tècnica del Barça busca un perfil esquerre amb fluïdesa a la sortida de la pilota i l'ha trobat a Sevilla, on un jugador del planter està brillant per sobre de la resta. Es tracta del central marroquí format a la Masia, Chadi Riad, que va haver de marxar del Barça perquè no tenia lloc a la plantilla de Xavi Hernández.

Joan Laporta és un complet enamorat d'un Riad que està quallant una gran primera temporada al Real Betis, que fa algunes setmanes va quedar eliminat de la Conference League. El president del Barça considera que és un central amb bon peu i de molt de futur, però no es va atrevir a apostar-hi donant-li així un forat a l'equip. Així, doncs, el central de 20 anys ja s'ha guanyat la confiança de Pellegrini i està sent clau a Sevilla i Laporta espera que ho sigui al Barça.

Joan Laporta revela els 2 propers fitxatges del Barça en defensa: Chadi Riad i 1 fitxatge més

A més de Chadi Riad, que arribarà al Barça gràcies a una opció de recompra que el Barça es va assegurar en 7 milions d'euros, Joan Laporta vol un altre fitxatge més. I tot perquè, segons ha avançat el Barça Reservat de Catalunya Ràdio, el Barça podrà exercir l'opció de comprar sobre Riad a partir del juny del 2025. Així doncs, Joan Laporta està obligat a moure fitxa en aquest sentit i, com comentàvem , amb l'objectiu clar de reforçar la defensa.

El segon fitxatge no serà ni Alessandro Bastoni ni tampoc Matthijs de Ligt, ja que aquests joves futbolistes tenen contracte i les seves clàusules són indestructibles avui dia. Així doncs, Joan Laporta ha decidit donar encara més ales a una altra de les grans perles del futbol base culer.

Parlem de Pau Cubarsí (17 anys, Girona), que l'any vinent ja tindrà fitxa exclusiva del primer equip del Barça. A Can Barça confirmen a renovar el contracte de Cubarsí, que s'acaba el 2025 i que ja té moltes ofertes d'altres grans clubs europeus. Aquests dos fitxatges oficialitzats també confirmen, valgui la redundància, la sortida d'Eric García del Barça, que probablement fitxarà pel Girona durant el proper mercat de fitxatges.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: