Xavi Hernández mirant Oriol Romeu
FUTBOL

El Barça no s'oblida del Girona: Oriol Romeu se'n va i Xavi demana un fitxatge a canvi

El tècnic culer vol reforçar la línia medul·lar i pensa en un jugador de l'actual colíder de LaLiga

La gran temporada que està fent el Girona està provocant que diversos equips europeus s'hagin interessat en diversos jugadors. El conjunt de Michel està sent una de les revelacions, no només de LaLiga, sinó de les cinc grans lligues europees. El conjunt català, que està situat com a colíder a la taula classificatòria, pot veure com a final de temporada, queda desmantellat.

La temporada que estan quallant, tant Savinho, com Yangel Herrera o Aleix García, ha provocat que diversos clubs intentin fer els seus fitxatges. En el cas del FC Barcelona, des de fa diverses setmanes, els rumors han anat creixent que la junta directiva de Joan Laporta vol pescar al Girona. La secretaria tècnica sembla haver posat el seu objectiu en dos pilars de Michel, encara que n'hi ha un que és més assequible per a l'entitat culer.

Xavi Hernández vol pescar al Girona

I és que, Xavi Hernández, sembla haver posat el seu objectiu que Joan Laporta millori la seva línia medul·lar de cara a la temporada que ve. Davant la greu lesió que ha patit Gavi, la plantilla s'ha quedat molt afeblida i el cos tècnic vol prioritzar reforçar el centre del camp sobre altres línies. És per això que es rumoreja que el Barça vol intentar aconseguir el fitxatge d'Aleix García de cara a la propera campanya.

La incorporació d'Aleix García, en clau culer, tindria molt de sentit. El jugador ha mostrat estar capacitat de rendir a un molt bon nivell, a un Girona, amb menys qualitat que la plantilla culer. El nascut a Ulldecona, envoltat d'uns jugadors amb millor toc de pilota, podria pujar encara més el nivell i la qualitat podria lluir encara més.

Aleix García, a l'agenda del FC Barcelona

A més, si Aleix García, en cas d'arribar al Barça, ocuparia la posició de pivot defensiu, deixant així Oriol Romeu, com un assenyalat i relegant-lo a la banqueta. El rendiment de l'exjugador del Girona, no ha estat l'esperat, tot i que va quallar un bon inici de temporada i s'espera que la secretària busqui un relleu, per si el jugador se'n va. En aquest cas, Joan Laporta tornaria a anar al Girona per emprendre el fitxatge del capità del club gironí.

Aleix García ha mostrat ser molt polivalent, i per això podria ocupar diverses posicions en cas d'acabar al Barça. El Girona té molt ben valorat el jugador, per la qual cosa, en cas que Joan Laporta vulgui emprendre el seu fitxatge, hauria de fer una oferta propera als 15 milions d'euros.

Xavi Hernández ha demanat la contractació d'un migcampista i Aleix García sembla ser el millor col·locat.