Joan Laporta amb un micròfon a la mà amb Ansu Fati que el mira de perfil
FUTBOL

Ansu Fati rep una oferta després de la seva lesió que canvia els plans del Barça

El davanter cedit al Brighton rep una proposta inesperada que podria ser molt positiva per al FC Barcelona

Ansu Fati s'ha convertit, sense cap dubte, en un dels maldecaps més grans del Barça. El davanter estava fent una bona temporada, anant de menys a més a l'esquema de Roberto de Zerbi. Tot i això, fa un parell de setmanes, el jugador es va lesionar en el partit contra el Nottingham Forest, cosa que el deixarà un temps fora.

Això perjudica (i molt) tant els interessos del Barça com els del mateix Ansu Fati, encara que les seves intencions eren completament diferents. D'una banda, el futbolista vol tornar a Can Barça, mentre que el club vol vendre'l al millor postor. Aquest contratemps no afavoreix cap de les dues situacions.

Ara bé, no tot està perdut per al Barça, ja que encara hi ha interessats en el seu fitxatge. En concret, hi ha una sèrie d'equips que van darrere d'Ansu Fati i estarien disposats a oferir una gran quantitat de diners pel traspàs. Aquesta situació beneficiaria el Barça, que trauria diners per encarar uns altres reforços.

L'Aràbia Saudita insisteix en Ansu Fati

Aquest futur que encara roman intacte, malgrat les lesions, és anar-se'n a l'Aràbia Saudita. Ansu Fati continua sent un objectiu estratègic per a la lliga, confirmant el seu interès per al mercat d'estiu si el jugador dona l'OK a la venda. Això sí, tot dependrà de l'espanyol, ja que no volen algú que no s'impliqui en la lliga.

No és la primera vegada que Ansu Fati és al radar de l'Aràbia Saudita, ja que a l'estiu també el van sondejar. Tanmateix, el jugador volia quedar-se a Europa explorant les opcions de quedar-se al Barça. Almenys, va poder cedir amb el club en el fet de sortir, ja que volia marxar a la Premier League.

Ansu Fati encarant a un jugador del Cádiz
Ansu Fati té una proposta interessant que el Barça pot acceptar | Europa Press

Aquesta proposta podria elevar el preu d'Ansu Fati en cas d'una venda hipotètica, cosa positiva per al Barça. La taxació actual del jugador està en els 35 milions d'euros, xifra encara força alta, per la qual cosa el FC Barcelona podria treure pasta. Això sí, les coses poden no ser tan senzilles per a les dues parts.

I és que la situació econòmica del Barça no és precisament la millor, ja que tenen molts problemes de diners. Això és de coneixement general i una eina que intenten explotar els clubs que es posen a negociar per futbolistes del FC Barcelona. L'Aràbia Saudita no és l'excepció a la regla i podrien treure'l per un preu força similar al seu valor de mercat.

Això sí, no és l'única via que es podria explorar per al 'cas Ansu Fati', ja que hi pot haver més interessats. En aquest sentit, clubs de la Premier League o de LaLiga EA Sports podrien voler el futbolista, sigui per a traspàs o per a cessió. Això sí, caldrà veure com torna el jugador després del seu any de cessió.

No hi ha notícies d'Ansu Fati fins a l'estiu

Més enllà dels possibles compradors que hi pugui haver per Ansu Fati, també cal tenir en compte un altre aspecte: el desig del jugador. L'espanyol vol tornar al Barça, perquè vol triomfar al club, encara que l'estructura és contrària a aquesta idea. La intenció de Joan Laporta és vendre'l i propiciar l'arribada d'un extrem important si l'economia ho permet.

Muntatge de Joan Laporta alegre mirant a Ansu Fati seriós
Joan Laporta tindrà paciència amb Ansu Fati després de la lesió | Europa Press

Tot i que aquesta és la intenció del Barça, la veritat és que la directiva tindrà paciència amb ell. I és que la quantitat de lesions que ha tingut fan que a Can Barça siguin cauts davant d'aquesta situació. Per aquest motiu, el FC Barcelona no parlarà del seu futur fins a l'estiu, encara que tenen clar el full de ruta.

Malgrat que la intenció de Joan Laporta sigui vendre el jugador, la veritat és que caldrà ser pacient amb aquesta situació. El club esperarà que el futbolista es recuperi d'aquesta lesió i puguin veure com acaba de rendir al camp al Brighton. Per tant, no s'acaba de descartar cap dels escenaris.