Pep Guardiola amb les mans creuades davant de l'escut del FC Barcelona

FUTBOL

El Barça no escolta l'avís de Pep Guardiola i insisteix a tancar el fitxatge ja

El president culer continua mostrant interès a aconseguir els serveis d'un jugador que el tècnic català no vol

Pep Guardiola, quan un jugador no vol continuar formant part de la plantilla, no sol posar problemes perquè trobin un nou equip. El tècnic català sempre vol tenir els seus jugadors compromesos, centrats a competir i donar el màxim nivell possible.

Els dos darrers exemples que ens ha deixat Pep Guardiola poden ser tant Joao Cancelo com Cole Palmer. Els dos jugadors van demanar sortir del Manchester City a buscar més minuts i el tècnic català no va posar problemes perquè es produïssin les seves sortides. Tot i això, Palmer va sortir per voluntat pròpia, mentre que Joao Cancelo va haver d'anar-se'n davant la falta d'oportunitats: Pep Guardiola era conscient de les seves debilitats i el va deixar sortir.

Joao Cancelo, assenyalat pel seu mal rendiment

En el cas del portuguès, Joao Cancelo, abans de recalar al Barça, va tenir un breu pas pel Bayern de Múnic en qualitat de cedit. Allà, el portuguès no va brillar a un nivell alt i, per això, el club alemany no va decidir exercir la clàusula d'opció de compra. El lateral va tornar a la disciplina del Manchester City, però amb la ferma intenció de tornar a sortir, ja que no volia formar part dels plans de Pep Guardiola.

Finalment, els últims dies del mercat de fitxatges estiuenc, Joao Cancelo va recalar al Barça. Els seus primers mesos com a jugador culer van ser molt bons i el portuguès semblava haver trobat novament les seves millors sensacions. Xavi Hernández es va mostrar molt content de tenir-lo a la plantilla i l'ha estat alineant de forma regular durant tota la temporada.

Tanmateix, quan més s'ha necessitat la millor versió de Joao Cancelo, el jugador pitjor ha rendit. Tant al partit contra el París Saint-Germain com al del Reial Madrid, el lusità va quedar assenyalat per culpa dels seus errors defensius, que van provocar que l'equip encaixés dos gols.

Joao Cancelo amb la mirada a terra i la samarreta del FC Barcelona

Joan Laporta i Deco continuen mostrant interès a aconseguir els serveis de Joao Cancelo

El jugador portuguès aporta molt a la faceta ofensiva i ha demostrat ser decisiu, però també genera problemes defensius. Ara bé, al club culer continuen mostrant interès a aconseguir els serveis del jugador. Molts aficionats culers estan demanant a les xarxes socials que Joan Laporta i Deco no tractin de fer el seu fitxatge, però la directiva sembla decidida.

Pep Guardiola no compta amb Joao Cancelo al Manchester City, per la qual cosa no veuria amb mals ulls desprendre's del lusità el pròxim estiu. Joan Laporta i Deco entenen ara per què el tècnic català va decidir desprendre's del portuguès, però, així i tot, estarien decidits a intentar fitxar-lo.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: