Lamine Yamal amb un gran somriure al costat de Sama Nomoko de perfil
FUTBOL

El Barça ja té substitut ideal per a Lamine Yamal: Joan Laporta tanca el seu fitxatge

El Barça de Joan Laporta s'ha assegurat el futur de Lamine Yamal i en aquestes darreres hores ha tancat el fitxatge d'una altra perla que arriba per quedar-se amb el lloc del brasiler Raphinha

Queden molts mesos al davant i, malgrat el caos provocat per la decisió de Xavi Hernández, el Barça de Joan Laporta continua viu, per ara, en dues competicions molt importants. I és que LaLiga EA Sports i la Champions ho són pel que representen a nivell competitiu, però també a nivell financer, ja que el club necessita generar il·lusió i ingressos. Tot és una roda: si el Barça guanya, atrau més marques que volen invertir al club i, per tant, ingressa més diners per destinar-los al mercat de fitxatges.

A més, aquestes últimes hores s'ha oficialitzat un gran acord que demostra que el Barça, per molt que diguin, és més viu que mai. Parlem del fitxatge de Lamine Yamal, una de les grans perles del Barça i del futbol mundial, per la marca esportiva alemanya Adidas. Lamine Yamal ja s'ha convertit en una de les cares visibles del projecte culer i, ara, ja ho és també d'Adidas, marca que també vesteix estrelles com Messi.

El mercat de fitxatges d'estiu, segons fonts del Barça, serà interessant i transcendent, ja que Joan Laporta prepara una revolució al complet del primer equip. De fet, la revolució ja va començar fa uns quants dies amb el fitxatge d'un jove talent que, tot i passar una mica desapercebut, arriba fort i amb l'objectiu de quedar-s'hi. I és que l'entrenador del primer equip, davant de les baixes de peces com Ferran Torres, busca joies a la zona ofensiva i Joan Laporta ha complert una vegada més.

El Barça ja treballa per tancar nous fitxatges: Joan Laporta troba el substitut perfecte de Lamine Yamal

Lamine Yamal té 16 anys, però ja és una de les grans realitats del Barça actual que dirigeix Xavi Hernández. Yamal, format a la Masia del Barça, s'ha convertit en un mirall per a molts joves que, ara sí, ja veuen el primer equip culer una mica més accessible. I tot això és, en part, per la gran feina de Xavi, que el seu darrer any com a entrenador del Barça està apostant de debò per joves talents de la casa.

Així doncs, Lamine Yamal ja té el seu lloc garantit, però el Barça, amb Joan Laporta al capdavant, està treballant per tancar nous fitxatges que li puguin donar relleu properament. És evident que el Barça compta amb futbolistes com Ferran Torres i Raphinha en atac, però Joan Laporta ja treballa amb una altra idea molt diferent al cap. L'objectiu és clar: donar sortida a aquests futbolistes una mica més experimentats per omplir de talent jove un primer equip obligat a viure una revolució.

El president culer, Joan Laporta, està disposat a no desaprofitar ni un segon d'un primer tram d'any que ve carregat de moltes novetats per al Barça. La primera es podria estrenar a la prèvia del partit de LaLiga EA Sports que el Barça jugarà a San Mamés (21h) contra l'Athletic Club de Bilbao. Precisament pensant en aquest escenari, Laporta està aprofitant per moure fitxa en matèria de fitxatges i, segons ha pogut contrastar 'e-Notícies', ja hauria tancat una incorporació 'top' per a ell mateix.

El Barça ja té substitut ideal per a Lamine Yamal: Joan Laporta tanca el fitxatge

Encara és aviat, però el Barça ja té al cap començar a donar bola a una de les noves perles del futbol europeu. Parlem d'un futbolista format a Catalunya i que, per més que sembli complicat, s'assembla molt a l'estil de joc de Lamine Yamal. És clar que el jove de 16 anys, ja internacional amb la selecció espanyola absoluta, serà una de les peces troncals del nou projecte, però el Barça en vol més encara.

I precisament per aquest motiu, Joan Laporta veuria amb bons ulls començar a donar protagonisme a un futbolista que, per estil de joc, s'assembla molt a futbolistes com ara Yamal. Parlem de Samakou Nomoko (15 anys, Mali), una de les perles de la Masia que està brillant al Cadet A del Barça. Nascut a Mali, però internacional amb les categories inferiors d'Espanya, Sama Nomoko podria ser una de les properes perles a debutar amb Xavi Hernández.

Encara és aviat per afirmar-ho, però Nomoko ja està començant a treure el cap en un primer equip del Barça necessitat de talent jove i de saba nova. Aquest és l'objectiu d'un Joan Laporta molt condicionat per la situació econòmica del Barça i que vol executar diverses vendes importants en aquest proper mercat de fitxatges estival.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: