Íñigo Martínez, de perfil, mirant el no-res
FUTBOL

El Barça no repetirà un fitxatge com Íñigo Martínez, se'n va gratis a l'Aston Villa

Deco tenia un nom interessant a la seva agenda, però no arribarà perquè l'ha seduït molt més la Premier League

El Barça continua preparant el nou projecte després de l'adeu de Xavi Hernández i ja tenen diversos noms a sobre de la taula. Encara no se sap qui serà el nou entrenador, però malgrat això la direcció esportiva ja treballa en operacions d'estiu. La idea continuarà sent perseguir la mateixa política de fitxatges i agraden sobretot els homes que puguin arribar sense cap cost.

Un clar exemple d'aquesta línia que seguiran és Íñigo Martínez. Va acabar contracte amb l'Athletic, va apostar pel Barça i es va incorporar a l'estiu sense cap cost per ajudar el grup. La seva participació no ha estat gaire destacada i ha patit moltes lesions, però a priori era un nom destacat per a Xavi.

La idea de Deco és reforçar l'equip amb aquests jugadors lliures o cessions de nivell com les de Joao Félix i Cancelo, alhora que invertir en grans fitxatges. Ho faran amb jugadors que realment puguin marcar les diferències en una posició i que tinguin marge de creixement per rendir i revalorar-se. A l'agenda del director esportiu hi ha apuntat el nom de l'Atlètic de Madrid.

El Barça busca un altre fitxatge a l'estil Íñigo Martínez

Mario Hermoso acaba contracte aquest mateix estiu i no està gens clar que segueixi al Cívitas Metropolitano. El seu rendiment és veritat que ha anat de menys a més i que, si és un descart, s'ha convertit en important per al 'Cholo' Simeone, però dubta. L'Atlètic el vol renovar, el Barça hi veu una bona opció per repetir l'operació Íñigo Martínez, però ara ha aparegut l'Aston Villa per emportar-se'l.

Mario Hermoso és un bon central, amb un bon tracte de pilota i contundent. Una posició, això sí, que el Barça té molt ben coberta, encara que els donaria l'opció de millorar-la sobretot amb experiència. Això sí, el central madrileny va créixer al planter del Reial Madrid i també va jugar dues temporades a l'Espanyol.

Fins ara, Mario Hermoso ha disputat 1852 minuts, cosa que l'ha convertit en fix. Simeone ha canviat d'opinió i el vol entre el seu equip, però Unai Emery també necessita reforços en defensa per a l'Aston Villa que va quart. Si res no es torça, el futbolista acabarà a Anglaterra.

Mario Hermoso i el seu bagatge

Mario Hermoso fa cinc temporades que és a l'Atlètic de Madrid, en les quals han guanyat una Lliga. Sempre ha estat important i, aquest curs, s'ha sabut guanyar el seu lloc davant l'amenaça de la banqueta. No és el més alt, però és molt ràpid i bon corrector.

El de la capital té un valor aproximat de 25 'quilos' segons Transfermarkt. De tota manera, amb la carta de llibertat sota el braç decidirà el que aleshores li sembli millor. El Barça continuarà sent una opció encara que Deco té assumit que no podrà repetir cap altre cas Íñigo Martínez, ja que Unai Emery també el vol.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: